Sofia__ Kızlaaaaar bu hasir bewigin icini ne diye aratmam lazim ty/da ya hb/da? Ve ya Terziye nasil olcu felan vermeliyim bi bilen varsa yazsin ya 😽
Sofia__ Bebisscann yaaaa oglemi canim bir turlu ne yazacagimi bilemedim🤣 Peki onerdigin marka felan varmi?
Bebisscann Sofia__ valla hoşuna gideni al, yıka miss gibi kullan bacım, internette hep bebekonfor markası var, ben bebeğime çarşıdan dokunup almıştım, markaya bakmadan, internetten bilemicem..
Sofia__ KayraVeAnnesi_06 yani hepsi aslinda ben sadece hasirin kendisini aldim wimdi icinin yatagidir korumaligidir onlari nasil yapmam lazim bilmiyorum Terzidemi yaptrmam lazim yoksa t/yda felan bulamadim
KayraVeAnnesi_06 Sofia__ Yatak ve yastığını satan bir site var instgramda shopier üzerinden satış yapılıyor Nevcihan baby store ama korumalık yok onu diktirebilirsiniz
Sofia__ Bebisscann carwida hasir ici var yani dur bide oralarda arayayim bir turlu icine yatak felan bilemedim nerden alicagimi
KayraVeAnnesi_06 Sofia__ O sayfadan ürün almadım ama shopier üzerinden satış yapan markalardan daha önce çok alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım Ben gördüğüm İçin sizinle paylaştım ama google aratıp şikayet bar mı diye bakabilirsiniz yoksa zaten güvenilir sitedir