mucize_bebekk Emisse canım benim haftasına göre 1 hafta geriden geliyor benimde öyleydi geç döllenme olmuş 4000lerde kese görünmedi sonra kese göründü bebek görünmedi hep 1 hafta sonrasında gördük kalp atışınıda öyle mesela hemen duymadık olabiliyor bazen endişelenme kötü düşünme
Emisse mucize_bebekk Doğrudur ama benden 7 gündür hafif hafif kahverengi lekelenme geliyor progestranda kullanıyorum ama geçmedi o yüzden biraz endişeliyim😔
Egemooms Canım benim son adetim 20 temmuzdu bugün gittim kontrole kessin kalp atışını bile dinliyecem diyordum ama keseyi Bike zor gördü olabiliyor yani geç döllenme olmuş olabilir
mucize_bebekk Emisse benimde 1 haftaya yakın kanamam olmuştu parçalı şekilde progestranı iğne olarak vermişti doktorum kesti tekrar bi görüş bence doktorunla fitil olarak falan kullanıyorsan belki iğne verir biraz daha etkili çünkü
A_syma Emisse Beta 5000di kesede bebekte gozukmedi. Kanama ile gitmistim.Alttanda bakilmadi. Ilgilenmediler. 1 hafta bekledim. Sectigim doktoruma gittim. Kalp atisini bile duyduk :) korkmayin
Emisse A_syma çok teşekkür ederim lekelenmelerim bir haftadır kahverengi şeklinde devam ediyor sadece şuan o biraz korkutuyor 😞 sağlığıyla gelsin inşallah pıtırcığım 🌸
incitanesi_ Emisse hiç panik stres yapma yanlış anlama ekmeği yoksa gidecek sen strese sokma iğne çok işe yarıyor dinlen yorma kendini
Emisse incitanesi_ Doktor iğne vermedi kuzu sanırım kırmızı ve yoğun kanamam yok ondan sadece progestron verdi haklısın benimde bir yanım hep böyle düşünüyor Rabbimin dediği olur ama ilk gebeliğim çok tecrübesizim herşeyden etkileniyorum😞😞
arirangg Emisse Endişelenme, ultrason cihazının kalitesiyle ilgili olabilir görünmemesi. Ayrıca haftaların birbirini tutmaması da normal. Ben de 7+5’ken gittim. 6+1 çıktı. Doktor normal olduğunu, geç döllenme olduğunu söyledi.
A_syma Emisse Benimki yerlesme kanamasiydi ilk gebeligimde canim. Rabbim saglikla kavustursun insallah 🌸😍 Bu gebeligimdede acele etmedim bekledim strese girmek istemedim 7+5 gittim direk
Emisse A_syma yerleşme kanaman kaç gün sürmüştü kuzu? Amin inşallah hepimiz sağlığıyla kucağımıza alalım bebişlermizi inşallahh 🧡🧡
A_syma Emisse 1 gün kanama oldu. Diger gun lekeydi. 2. gun de biraz leke sürdü. 3 gün toplamda canim.
Emisse A_syma benim 7.gün hala hafifte olsa kahverengi lekelenmem var normal midir sence😔 beş gün önce doktora gittim anormal bişey görmedi progestan verdi
Emisse melekmommm şehir dışındayım kuzu kendi doktorum istanbulda bes gün sonra yola çıkacağız inşallh direkt ona da gideceğim 🙏🏻
Tansu15 Emisse moralini bozma 5+2de 15000 ile göremedim keseyi karından. Alttan muayenede istemedim o zaman. 6+2de keseyi karından gördüm yine bebek gözükmedi. 7+2 de gördüm bebeği beta kaç binlerdeyken. Karın yapısı falan çok etkili karından gözükmesinde. İçini ferah tut 🙏😊