Annesininportakali53 Ne yesem kesmiyor resmen çok çabuk acıkıyorum bu sıcakta da ne salçalı yemek gidiyor nede sebze siz neler yapıyorsunuz hergun birsey yapmaktan da hunalim geçirecem artık alternatifim kalmadi🤣
kahvesever__ Annesininportakali53 etli patatesli domatesli bulgur pilavı yapacam yanınada ayran yeter
Nazendehanim Annesininportakali53 sadece yemeğe odaklanma ,sık beslenmen lazım karbonhidrat dikkatli almalısın. Kahvaltıda yumurta cevizin tam buğdayın 2 saat sonra yulaf yoğurdun sonra meyven cevizin mutlaka olmalı . Akşam yemeğinde pirinç yememeye çalış ekmeğin yine tam buğday olsun ve ayran iç mutlaka bence aciktikca ayran iç 😂
Serap-Yigit TugraMomm ilk oğluma hamileyken eşimin canı hep tavuklu pilav çekerdi. Haftada 3 gün dışarıda tavuklu pilav yerdik 😂bu hamileliğimde eşim aş ermiyor 😂ben doymuyorum sadece
Annesininportakali53 Nazendehanim bunları emin ol eksik değil fazlasını yapıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum ama doymuyorum yani🤦♀️
Annesininportakali53 M_A ay hiç sorma ya sıcaklar bir yandan ocak başında y3mek pişir yetmedi yarım saatte bir kendi midemi doyuruyorum zorluyor kış gelse yine sıcak salçalı yemekler gidiyor ama şimdi insanın canı da istemiyor ki
tuba-berfin Annesininportakali53 Urfalı kocam lahmacun aserdigi icin menümüz lahmacun olarak değişti ama 😂😂😂
cansualisa Annesininportakali53 tavuklu pilav yaptım tereyağlı❤️ Yanına turşu Kızınaaa suyunla çorba sebzeli yaptım pilavında gömdü😀
Doga12345 Annesininportakali53 benimde canım şimdi dışarıdan soslu dürüm istesi kararsız kaldım yesemmi diye çünkü kiloma dikkat etmeliyim senin bu kadar yemeyekilo ne durumda 😂
Annesininportakali53 Doga12345 ben zayıfım bayağı kuzum doktorum 20 kiloya kadar alabilirsin dedi ben +8 ile yola devam🥰