Dilaraagk_ https://imgyukle.com/i/nY4Y6v kızlar üstteki test erken gebelik 8 gün önce yaptım alttaki test şimdi yaptım normal kaset test kimyasala mi dönüşüyor değer mi düşüyor silik çıktı çünkü yardımcı olursanız sevinirim
1Gunes Dilaraagk_ hayırlı olsun bence hamilelik var. Bunu kan testi ile netlestirin benimde hep silik çıkmıştı şu an 13+5 hamileyim çok şükür.
_elifmehmet_ Dilaraagk_ kaset testte silik çıkması normal bence diğeri erken gebelik testi çünkü daha hassas gidip acilde kan verebilirsiniz emin olmak icin
AyFa1608 Dilaraagk_ bence erken gebeliğe hiç aldrma canım var bebiş hayırlı olsun ben erken gebelik testi yapmıştım geçen ay pozitif çıktı kan verdim yoktu. Bu ay da erken gebelik negatif çıktı kaset testle öğrendim hamile olduğumu benim erken gebelik testine inancım yok. 🙄
Dilaraagk_ 1Gunes yok demek istediğim o değil hamile olduğumu öğrendim 8 gün önce ama bugün test yaptım silikleşti kimyasala mi dönüyor diyorum
1Gunes Dilaraagk_ sanmam öyle olduğunu lac haftalık hamilesiniz tekrar doktora görünün şüpheniz varsa
mrvsrcn Dilaraagk_ canım erken gebelik testi daha hassas ondan dolayı daha koyu çıkmış olabilir mi kan testi vermeden kimyasal mı değil mi anlayamayız vermiş miydin kan
ErdoganGamze Dilaraagk_ Benim anlamadığım test yapıp pozitif çıkınca, ya beta takibi yapılır yada kese için doktora falan gidilir. İkinciyi yapıp neden kafa karıştırdınız ki. Ya beta verin yada kesesine baktırın. Böyle burdan kimse anlamaz.
_elifmehmet_ Dilaraagk_ adetten önce bakmissin silik cikmasi cok normal bence kendini tedirgin edip strese sokma lutfen kan takibi yap
mrvsrcn Dilaraagk_ canım koyulaşır ama erken gebelik testi ve kaset testin hassasiyeti farklı 100 beta değeri erken gebelikte kopkoyu bir çizgiyken kaset testte silik bir çizgi olabilir kan ver tekrar artışına bak