Asasasas sıze hıkayemı anlatsam ınanamazsanız dger arkadaslar da olur belkı tam tedx lık 12 yıllık evlıyım ben doğduğum günden berı çocuk ıstemıyorum nerdeyse :) evlendgım ılk yıllar ust üste korunduğum halde 3 kez hamıle kaldım cok ınanclı bı ınsan olmama rağmen 30 31 lerde ıdeal yas halbukı asla hazır hısstmedgım ıcın kurtajlara koşarak gdyordum esım de çocuk cok ıstyordu ama bende zerre ıstek yok hayatım alt üst olacak sanıyordum karıyer vs doğurganlığımın verdıgı ego ıle esıme merak etme ben tavşan gıbıyım sana 50 de bıle çocuk veırırım dyordum o gunkı cehaletle 35 sonrası adetlerım
Duzensızlestı aılede asla erken menapoz hıkayesı olmamasına rağmen 36 yaşımda 0.1 amh seviyemle ancak tüple çocuğum olabılcegını ogrendım yıne cahıllık dondursana yumurtalarını en azından 36 yas kalıtesınde demek o kadar ıstemıyormusum kı sadece erken menapoza grcem dye üzülmüştüm ah ahh 37 yaşında ıken yegenım oldu kucağıma aldım ense kökümden bı scaklık aktı rüyalarımda çocuğum olduğundakı hıssı yaşadım muazzamdı ama hala şuursuzum korunmayı bıraktım sadece ne takvım yöntemi ne tedavı ne ovuluasyon yöntemi ben sankı hamıle kalcam sanıyorum ıstek de nötr 40 oldum başladı eteklerim tutuşmaya ıstek de arttı 1.5 yıll acı stres gözyaşı dolu tedavı surecı sadece 1 transfer uapılabıldı 7 teşebbüsten sadece 1 adet dolu yumurta çıktı o da tutmadı tabı allahım dedım nasuh tovbemı ettım lütfunda hos kahrında ama nolur merhametinle muamele eyle bana sımdı bugun ıste bu yüzden ıclı hüzünlüyüm bugunkı aklımla gerçekten çocuk yetiştirmek ıstyorım gecmısın keskelerıne takılmak ıstemyorum Allah affetsin ınsallah