Melistkr2 Kızlar hala iştahım tam açılmadı mide bulantımda yok diyecek kadar azaldı ama iştahsızlık hala neden devam ediyor anlamıyorum stres yapıyorum artık kendime bu ayarlarda iştahsızlık normal mi ? Sizlerde durumlar nasıl ?
babysqueen_0 Melistkr2 hem sıcaktan hemde sanırım bulantılarım yeni bittiği için birşeyler yemek istemiyorum galiba hepimiz de aynı dert 🤦🏻♀️
Aselinannesi3 Melistkr2 18 haftalık gebeyim. Hiç yemek görmek istemediğim zamanlar bile oluyor. Midem almıyor hiç
Sedaduru Melistkr2 aynı canım aynı zorla yiyorum insanın canı hiç mi yemek istemez istemiyor maalesef
Bebekdelisi Melistkr2 bende var dr kızdı kılo almamısım bebekler bu H gelmıs vucudn küçükmüş zaten zayıfsın dedi diyetisyen listeyi kaldırdı yemek bana bakıyor ben yemege bugun
Melistkr2 Aselinannesi3 bende öyleyim ya suan sadece kahvaltıyla duruyorum hiç bir şey istemiyor canım
Melistkr2 Bebekdelisi aynen canım bende öyleyim yiyemiyorum hiç bir şey hatta sabah kahvaltısıyla duruyorum suan
Melistkr2 Edau9 evet canım bende öyleyim baştan beri böyle devam ediyor neden anlamadım bende nereye kadar böyle sürecek
Bebekdelisi Melistkr2 sey dedı bana bır gebem vardı bebek aldı anne almadı 30 H sonra artık bebegı tasıyamadı deri kemık oldu zorla 34 aldım 3 Ünite kan vererek dikkat et dedi bende bır ıkı zorluyorum😞
Eyican Malesef bende aynı durumdayım.21+2 deyim hiç iştah yok.. bi sabah kahvaltısı bide akşam yemeği ama böyle atıştırma gibi. Aralarda zorla meyve yemeye çalışıyorum. Su içmek bile aklıma gelmiyor 🥺
Sedaduru Melistkr2 Ben yemeyince fındık fıstık ve ceviz yemeye zorluyorum sende öyle yap canım en azından vitamin girsin vücudumuza