YagizAsyaMom Kızlar yarın kan tahlili vereceğim. Eğer düşükse sonuç ki düşün en son 7 çıkmıştı ağustosta Doktorum beni hemotolağa yollayacak mış Hemetolog ne yapacak sizce giden var mı aranızda Dilerim ilaçlarımı değiştirir korkuyorum 😔 Bu arada 25+2 günlüğüz
Gulbal YagizAsyaMom Benimde 8 çıktı canım dahiliye doktorumla görüştüm yeşil sebzeler ye dedi ve haftada bi tane olmak şartıyla 3 tane serum verdi bende 25+3 um erken doğum olmadığı sürece halsizlik dışında bi tehlikesi yok diye biliyorum yani doktorum bebekleri etkilemez dedi
deletedmom6295 YagizAsyaMom normalde anemik misiniz? gebelikle beraber mi oldu? hematolog kan ilaçlarnı düzenleyecektir. gerek görürlerse kan takviyesi yapıyorlar
Asyabebek Hemetoloji doktoru bişey yapmıyor benim 3 tü kan ilaçlarını 2 ye cıkar dedi günde 2 kere kullandım
YagizAsyaMom Gulbal serum derken hastanede yatışın yapıldı mı yoksa hemen o serumu alıp çıktın mı. Birde bebeğe bir zararı olmuyor dimi
YagizAsyaMom Asyabebek ohh sağol ya. Et yiyorum yeşil yapraklı sebze kurubaklagil herşeyi yiyorum ama yükselmiyor 🤔 neyse bari ilaç değiştirsin artık napalım
Asyabebek YagizAsyaMom pekmez çok iyi geliyo baya yükseltiyo tabi coğu zararlı şekerli olduğu için birde semiz otu
Gulbal YagizAsyaMom ben ilçede olduğum için ilacı alıp ilçedeki hastanede yaptırdım ilk serumu ama cok sukur bi zararı olmadı
YagizAsyaMom deletedmom6295 normalde evet anemi var hatta bir ihtimal talesemi taşıyıcısı olabileceğimi söyledi doktor ama belki dedi kesin bişey söylemesi daha bakalım ne yapacak
Gl-SeherDvLcuSar Benimde doktorum serum verdi 4 adet ferinjet ilacı 2 sefer de taktırdım yememede dikkat ediyorum sabahlari Ferrum da içiyorum ama hemogramim düşük çıktı bebeğin almış kanını demişti doktorum☺