Deletedmom_29 Canlar eşim Aralık ayında 20 günlük izine çıkacak Aralık ayına kadar neler yapmamı önerirsiniz 🙃
kalbiminpariltisi Deletedmom_29 gün aşırı ilişki bir gün arayla yani. Paket gıda yemeyin fındık ceviz yiyin eşiniz çiğ kabak çekirdeği yesin inşallah olur
Didem38 Deletedmom_29 canım yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışın folik asit kullanımına başla imkan varsa doktora danış neler yapman gerektiğini sor
msaslaner Deletedmom_29 gün aşırı ilişkiye dikkat edilirse yumurtlama günü hesaplamakla uğraşmazsınız 🧡 Hakkınızda hayırlısı nasip olsun inşaallah Birde int de bir doktordan 15 20 dk yastık destekli uzanabilirisniz diyordu ilişkiden sonra deneyebilirsin
kalbiminpariltisi babysqueen_0 yok anladım da 20 gün yok diye Aralık ayına kadar hamile kalmayı niye şartlıyor onu anlayamadım. 20 yıllığına değil 20 günlüğüne gidiyor yani
kalbiminpariltisi Deletedmom_29 20 günlüğüne gidiyor 20 yıllığına değil yani çok anlamlı gelmedi o yüzden şaşırdım
babysqueen_0 kalbiminpariltisi hayır kız yanlış anladın 20 günlüğüne yanına geliyor anladığım kadarıyla yanında değil eşi bu 20 günlük süreçte ne yapmalıyım diye soruyor.
mrvsrcn kalbiminpariltisi canım sanırım eşi yanında değil arkadaşın 20 günlüğüne yanına gelecek o zamana kadar takviye tarzı ne gibi şeyler yapabilirim diye sormuş sanırım. yanlış mı anladım bilemedim 😂 @Deletedmom_29
kalbiminpariltisi mrvsrcn hııı öyle olabilir ben de yirmi günlüğüne yanından ayrılacak olarak anladım sizinki daha mantıklı bir yorum oldu 👍
Deletedmom_29 mrvsrcn Eşim Asker Şırnak’ta görev yapıyor aile getiremediği için gidemedim yanına Aralık’ta izne geliyor 20 günlüğüne değerlendirmek istedim 5-6 ay arayla izne geliyor umarım anlatabildim 🙃
Deletedmom_29 kalbiminpariltisi Eşim Asker Şırnak’ta yanımda değil canım 5-6 ay arayla izne çıkıyor Aralık’ta gelecek 20 günlüğüne değerlendirmek istedim 🙃