_anne_kuzusuu00 Cemre_Korkmaz vajina agrısı sık sık wc ihtiyacı bebiş sertlesiyor can yakıyor bel agrısı da oluyor cok ayakda durunca bide mide yanması simdilik böyle durumlar 🐣😂
1tazeanne1tazebaba Cemre_Korkmaz bel ağrısı bebek alttan vuruyor sıcak uyuyamama bizde durumlar böyle çok şükür her halimize ☺️
Cemre_Korkmaz Melihinannesi bende aynı durumları yaşiyorum canım bulantı kusma da var benim napacaz bilmem
Ndnz Melihinannesi bende 32 deyim bel fıtım vardı normalde 31 e girince bi anda belim öle bir ağrımaya başladıki eğilemiyorm siz neler yapıyosnuz bu durum için
Burcu-2634 Cemre_Korkmaz evet son 13 gün çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah 🤭
Cemre_Korkmaz _anne_kuzusuu00 bendede aynı canım demek hep aynı belirtiler bar rabbim yardım etsin hepimize baskı oldukça wc ye gidiyorum bazen bakiyorum bişiy yok 😅
Aras_atlas bende de aynisi bel agrisi rahimde agri bu gun doktora gittim bebegin kilosu 1600 gram dedi sizce az mi kizlar
siriniko2511 Bel ağrısı, gece uyuyamama ve ayaklarda ödem. İleri ki haftalar gözümü korkutuyor artık😬
Cemre_Korkmaz siriniko2511 ödem ne zaman olmakta başladi 32.hafta da mı canım bende şişlik ödem filan hiç bişiy yok sanki hamile değilmişim gibi 😃