Bsrfnr Hatice_Dvlglu bende aradım biraz önce fiyat 400tl dedi , siz gittiniz mi? İlgili bir doktor mu? Hani anlatıyor mu bebekle alakalı herşeyi?
Hatice_Dvlglu Bsrfnr 1 ay önce gittim ilgili bir doktor detaylı bakıyor sana da anlatıyor ve gösteriyor bilgi veriyor ben memnun kaldım bazı yerler eşleri almıyor ve de video çekilmesine izin vermiyormuş eşim benimle birlikte girdi ve video da çekti
Bsrfnr Hatice_Dvlglu bende 21 haftalık oldum bugün ☺️. Sizi Instagram dan ekledim kullanıcı adım busrafenerr617 , daha rahat muhabbet ederiz diye
Nisanurr23 Gzmnk bende iki üç gün önce Bakırköy’e Rıdvan zeybeğe gittim hem çok uygun hem güzelce bakıyor ve eksiksiz herşeyi veriyor tercih edebilirsiniz rahatlıkla onun dışında bende çok aradım ve uygun bulamadım iyi ki gitmişim diyorum şimdi
Bet-53 Gzmnk ben 1560 TL ye yaptırdım medipol mega da perinatoloji uzmanına cd fotoğraf felan verdi memnun kalmıştım
Bet-53 Gzmnk asgari ücret zamlanınca o yüzden arttı son 1 ayım kaldı bir daha zam gelmeden doğururum umarım 😂