Hanife47 Smmyye ay ay dur yaramı deşme kız hava atıyordum burda 26 haftaya geldim kilo almadım diye dün kendimi tartım en son 16 gün önce falan tartmıştım 75 çıkmıştım dün bı baktım 78 ben şok 16 günde 3 kilo almışım 😥😥
Anne4142 Hanife47 öyle oluyor bebeğin gelişim ataklarında da kilo alınan dönemler değişiyor kilo almıyorum diyip salmayın ben 4-5 kiloyu sizin zamanlarınızda aldım rehavete kapılmayın sakın yani 4-5 kilodan nolcak ama insan kendine kızıyor 😅
Hanife47 Anne4142 ama ben biliydim böyle olacağını 😂🤭çünkü gece acikmalarim başladı fark ettim aslinda kilo alacağımı neyse sağlıklı olsunlar da Allah büyük hibiskus olur çaylar falan bakarız 😥
Anne4142 Hanife47 zaten gece yemesi boş kalori aman aman sabahı bekleyin sabah yapın kahvaltınızda yiyin ne istiyorsanız gece yenilen tamamen size kalan kilolar
Melisakeskinn 54 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 2 kilo aldım sanırım. 22. Haftadayım en son 57 ydim 3 kilo almışım belki de 4 olmuştur
Summerwine 11+4 üm ve 3 kilo aldım çünkü bulantım,koku hassasiyetim,kusma olmadı o yüzden yiyince aldım doğal olarak🤣