Kbrabaris Kizlar cuma gunu seker yuklemesi yapıldı ve maalesef seker çıktı bendr dr um dahiliyeye gönderdi oda diyet verdi 1hafta yap gunde6 kez sekeri olcuyorum. Boyle olup sonradan duzelen var mi yoksa hep diyet mi😏
Gizce Kbrabaris bende de var canım diyet yapınca düzgün gidiyor hamurişi fena yükseltiyor.değerlerin kaç ve kaç mg yaptılar
deletedmom6295 Kbrabaris maalesef hep diyet doğum yapmadan düzelebilen birşey değil kontrol edilebiliyor sadece
mevsimbuse Kbrabaris tabii insulinle dusuyor . seker kontrol altina alinmayinca tehlikeli korkmayin bir de gebelik sekeri gecici bisey plasenta vucuttan ayrilinca seker normale donermis
Nihalee Ben de Cumartesi günü yaptırdım yüklemeyi ve sonuç 145 çıktı yüksek dedi doktorum bugün diyetisyene gittim bakalım. Daha sonra tekrar bakmak için yine yükleme mi yapacaklar kızlar 😏
Kbrabaris Nefesliva canm banada 75 yapildi aclik 84 yuklemeden sonra ilk kan 222 ikinci kan 134 çıktı
SenaElyakut Gizce benimde açlık 91 ilk 151 ikinci 98 çıktı yüksek mi değilmi bilmiyorum randevu alıp gidip sorucam
Nihalee Gizce teşekkürler evet diyetisyen Doğumdan sonra tekrar bakılacağını söyledi ama doğuma kadar da tekrar kontrol ediliyor anladığım kadarıyla daha doktorumla görüşmedim de
NalanztrkAlp Geçmiş olsun😞.. bende yaptırdım yükleme çok yüksek çıktı. Hiç şeker problemim yoktı halbuki. Özelde yapıldı 124 açlık çıktı. Sağlık ocağında 94 çıktı. Şimdiye kadar hiç 100 ü geçmedi. Tokluk 2 saat sonra 223 çıktı. Aklım çok karıştı. Acaba özel de tahlil yaptırayım diyemi şişirdiler sonuçları anlamadım. Çok ısrar etti doktor bizim dahiliyeye git diye. Persembe devlet dahiliyeye gidicem. Bakalım ne dicek??🙇🏼♀️
Kbrabaris NalanztrkAlp canm banada 75 yapildi aclik 84 yuklemeden sonra ilk kan 222 ikinci kan 134 çıktı
nurucararslan Bende de şeker çıktı ilk 3 hafta diyetle desteklendi yavaş yavaş artmaya başlayınca insülin e başladık bir haftadır kullanıyorum düzene giriyor yavaş yavaş