Sanal_koala00 Kızlar rüyasında bebeğinin cinsiyetini görüp doğduğunda gerçekten tutturan var mı 😃 14+3 günlüğüm ikidir görüyorum erkek bebek doğuruyorum 😃 Nasipse doğum Şubat’ta, Şubat bebelerine de hep erkek diyolar duyduklarım ben daha öğrenemedim 😃
Eldgrn Sanal_koala00 Şubat bebeği kızım oluyor 22 Şubat gözüküyor tahmini doğum 15+0 olduk bende rüyamda altın görüyordum onun anlamı da kız olarak geçiyordu internette
UmmNasuh Sanal_koala00 rüyamda sağ göğsümden bir bebek emzirdiğimi gördüm tabirine baktığımda erkek bebek diyordu ve gerçekten erkek bebeğim olacak
Burcu-2634 Sanal_koala00 ah ah ne rüyalar gördüm ne erkek bebekler doğurdum ama tutmadı kızçem olcak 🤗🤗
Eldgrn Sanal_koala00 vallahi yavrum Allah’ın hikmeti gösterir mi gösterir ben bile gebeliğimi rüyamda öğrendim ondan inanırım yani test yaptım negatif Ondan sonra 3-4 gün pozitif gördüm rüyamda bir test yaptım çok silik pozitif geçti döllenme kana yeni karışmış doktor bile dedi Nasıl öğrendin kana karışır karışmaz öğrenmişsin 5 67 ile öğrendim Allah gösterdi yani
Sanal_koala00 Burcu-2634 sağlıcakla gelsin 😊 valla sağlıklı sıhhatli doğsun da eşimle benim de baştan beri sanki içimizden kız geçiyor gibi ama ısrarla erkek görüyorum 😃
potansiyelinstamom Bugüne kadar içime hep alıp kalbime koymussun gibi kız bebek doğuyordu. Dün gece rüyamda erkek bebek doğurmuş olarak gördüm kendimi. Bana üzüldün mü diyorlardı. Deli misiniz niye üzüleyim o benim çocuğum diyordum. Bugün bazı küçük bebeler iki bacak arasından bi fotoğraf verdi bize. Eğer kordon değilse ben dün gece erdim 😀
NazliKanber07 İlk gebeliğimde erkek görmüştüm bir oğlum oldu, bu 2. Gebeliğim kız görmüştüm oda kız olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻🥰