Melek_Erten Ayyy suan bi mutlu oldummm çok kisi varmis hee 😂😂 inşallah rabbim kalbimize gore verir evlatlarımızı sağlıkla gelsinler minik kuzular
Havvabuse Sareminnn olabilir😍 herkes göstermiyo kız dedi ama benim 3 yiğenim var üçüde çok geç gösterdi hepsi erkek🤭🤭
Sareminnn Havvabuse benimki doktor o kadar çırpındı göstermedi belki kız olabilir oda zor bi ihtimal göremiyorum dedi
hLLKcK Melek_Erten Bende 17. haftada öğrendim ama net olarak 22. Haftada kesin erkek dendi.. Zamanında göstermedi şimdi her gittiğimizde gösteriyor Minnakk 🥰🥰
Hifaberra Melek_Erten ben de 12.-17. haftalarda gittim göstermedi canım hatta iki doktora gittim göstermiyor genelde kız olur böyle dediler. 23. Hafta da öğrendik ki erkekmiş. Benim de iki kızım vardı. İnşaallah hayırlısı olsun gönlündeki canım. İnsan ikisini de tatmak istiyor ☺️
Zeynebim26 Melek_Erten bende düşündüm ama burdaki devlette söylemiyorlar haftan büyük değilse gecistiriyolar görene kadar gittim kendi doktoruma 😄🤭
Melek_Erten Zeynebim26 valla su ara bi kendi memleketime bide esimin memlekete gitme olaylarimiz var dugun dernek. Hem burda bemde iki memlekette sansimi deneyebilirm 😂😂
Hs20 Melek_Erten hayırlısıyla gelsin inşallah canım. Yusuf yüzlü paygamber ahlakli sakin bir bebek olsun inşallah 🤲