Tubiiiiif Kızlar benim aynı hafta olanlar bir yaza bilirmi bebişleriniz hareketleri nasıl geceleri uyutmayan bir hareketleri yok gündüz baya hareketli bazen sakin oluyor ben dürttüyorum hareketlensin diye sizinkiler nasıl 😊
Tubacngl Tubiiiiif 26 haftalığım bende bazen çok hareketli dışardan bakınca baya belli oluyo bazen hareketsiz sağa sola dönüyorum hareket etsin diye geceleri lavaboya kalkınca hareketleniyor o zaman hemen uykuya dalamıyorum 😊
hLLKcK Tubiiiiif Gece uyuyoruz gün içinde ara ara kıpır kıpır ara ara uyuyor sanırım 🙈 Hamdolsun verene 🙌🏻🥰🥹
Leylaa3403 Tubiiiiif 27+0 gece yoğun hareketli gün içerisinde de arada ve baya güçlü hareketleri var ilk gebeliğim şaşırtyrm bazen güçlü tepiklrre
Tubiiiiif Esrasya Hadi ya benimki cok sakin gece gündüz daha hareketli peki ara ara hareketlerinde azalma olması normal mi
Esrasya Tubiiiiif evet cok normal. 2. Hamileligim benim. Bazı günler hep uykuda oluyo sanırım cünkü anne karnında 18 saat uyurlarmıs. Bazı günlerde hic durmuyo. Oglum olcak kısmetse, ilk cocugum kızdı. Kızım daha az hareket ederdi
Tubiiiiif hLLKcK çok şükür veren Rabbime o hareket ettikçe ben hayranlık bakıyorum hareket etmesi her zaman panikliyorum ya saglıkla kucamıza alalım inşallah 😍
Hasretaytemur Tubiiiiif ben tam olarak ne zaman uyuduğunu kestiremiyorum sürekli hareket halinde oğlum maşallah 😅
Elif_korkmaz38 Tubiiiiif bizde 28 haftalığız geceleri uyumuyo çok hareketli gündüz de hareketli ama gece kadsr değil ☺️
Annesininportakali53 Tubiiiiif gece gündüz öğlen saat farketmez el ayak durmuyor karnımın iki ucundan tekmeler yiyorum
Emily37 Tubiiiiif bende 27 haftalık hamileyim benim kızımda öyle canım.Bazen tüm gün durmaz bazende gündüz durur gece coşar.Buaralar misafirlerim var yoruluyorum biraz sanırım o yüzden pek hareketli değil