Birsenvergili Gillette venus 3 bıçaklı olan jilet gerçekten çok iyi kızlar ben 36 tl aldım pürüzsüz yapıyor ve oynar başlığı var
Tosbik Birsenvergili aynen bnde onu kullaniyorum ve cok memnunum. Ama zam gelmiş herlde ben aldigimda 22tl di 🙊
gencannee Birsenvergili heryerde satiliyormu canim o jilet? ben yurtdisindan geldim turkiyeye o yuzden pek bilgim yok
sudamlasi Birsenvergili aynen ve uzun ömürlü🙈yalnız zam gelmiş herhalde ben 15 liraya almıştım😬bilseydim stok yapardım
Tosbik gencannee cosmetica gratiss gbi magazalarda ve buyuk migros marketlerde satiliyor diye biliyorum. 😊
Birsenvergili meri453 daha yeni aldım ve denedim acı Yok tahriş Yok tertemiz pürüzsüz bakıcam bakalım kaç günde çıkıcak
Evremanne Heryerde var fii tarihinde 8 liraydı sonra 12 oldu şimdi de heyy gidi günler hey zamma bak 😂
Unzile35 [bilinmeyen] bi elimle yoklayıp bi elimle almaya çalışıyorum bende😂 ayna falan denedim ama kurtarmıyor göbekten
Birsenvergili [bilinmeyen] ayna yada elinle yoklamayı dene canım ben bile görüyorsam sen kesin görürsün
DilaraNefes Birsenvergili kaç günde çıkartmaya başlıcak söyle mutlaka bende alabilirim aklımda bulunsun
Birsenvergili Mnlya maalesef ağda kullanmam yasak olduğu için bunu kullanıyorum çok memnun kaldım canım niye ki ?
Seyma95 Birsenvergili bende onu kullanıyorum memnunum hiç jilet gibi değil hamile kalmadan önce lazerle gitmiştim ama çıktı malesef hormonların sanırım 🤷♀️ normal jiletten biraz daha geç çıkarıyor ama acı tahriş 0 bence iyi
Birsenvergili Seyma95 2 günde çıkıcakmı bi takip edicem canım sıfır tahriş kaşınma Yok gayet bakmadan alabildim çok beğendim
Birsenvergili Tazeanneadayi edindiğim bilgiye göre 3 ay gider dediler bana 2 tane yanında jilet başlığı var duruma göre bskıcam
Birsenvergili Gul_hamad o da vardı canım ama ne bileyim bunu çok önerdiler bana bende size önermek istedim 😌😌