Happycatt Arkadaşlar birşey soracam eşimle ilişkide boşaldıktan sonra vajina dışına akıyor gebelik yinede olur mu nelere dikkat etmem gerekiyor gebe kalmak için ilişki sırasında
arirangg Happycatt Canım bir kısmının dışarı akması çok normal. Gebeliğe hiçbir şekilde engel değil. Sen sadece yumurtlama günlerini değerlendirmeye çalış. Herhangi bir problem yoksa inşallah olur
Vera09 Happycatt belinizin altına yastık koyup ayaklarını kaldırısanız bi 20dakika kadar, gebelik ihtimali artabilir ben öyle yapmştm 🙏🏻 Sonra zaten geri akacak hepsi o sırada giden gidiyor yerine
babysqueen_0 Happycatt hahahsd kız ne alakası var eşin hemen çekiliyorsa mecbur akar ama tutup tutmamayla bi ilgisi yok olacaksa eğer oluyor her türlü 🤣
arirangg Happycatt Canım yarın ve ertesi günü de değerlendirin. mümkünse yine sabah saatlerinde olsun🥰
Umran__37 Happycatt yok hepsi gitmiyor gerekli olan ilk giden disarda kalanlar zaten bi ise yaramiyo verimli olan siperm ilk icine giden canim
Fatma0090 Happycatt boşalacagına yakın kalcanın altına yastık katabilirsin canım öyle yarım saat uzan sonra ama tabi gebelik düşğncesini aklına getirme o da cok etkiliyor aklındna başka seyler gecir başka seylere odaklan o an
Happycatt Fatma0090 hatırlamıyorum ne düşündüğümü ama düşüncelerime dikkat ederim ☺️ Benim tutuyor da sonradan kimyasala dönüyor
Edabykl Happycatt hepsi iceri gitmiyor zaten giden gitmis oluyor ice geri kalan disari çıkıyor herkeste aynidir bu