gulsumdogru 38+3 hiç sancim ağrım yok normal mi sizce doktorum yarın hazırlıklı gel suni sancı verebilirim dedi
3prens71 gulsumdogru ılk dogumumda 41+4 doğurdum hıc agrım sancım acılmam yoktu szın sankı erken gbı dha bekleseler keske
HafizeMina gulsumdogru valla bende 39+ 2 deyim yalancı sancılarım var ama sürekliliği yok. Artık doğsun diye bekliyorum 😔
gulsumdogru Kcktrkul suyun azalıyor dedi doktorum her sey normal ama su azmış oyuzden perşembe günü gel ama her şeye hazırlıklı gel dedi
Cansusahin05 38+4 benimde bel ağrım çok oluyo ve gece kasiklarimda çok baskı hissediyorum aşağı doğru
Hilal0606 gulsumdogru 38+6 yim bende de belirti yok. Tek şikayetim gaz sancısı gibi makata baskı aşırı canımı acıtıyor. Kabiz gibi zorlaniyorum Doğumla bir ilgisi var mıdir bilmiyorum. Çok sinir bozucu. Siz böyle bir şey yasadiniz mi
northandmother gulsumdogru Kaçıncı doğumun olacak canım bende 38 haftalığım sancılar dan nefes alamıyorum doktora gittim sancı var ama düzenli olmasını beklemeliyiz dedi ayrıca açılma da önemli dedi bakalım ne yapicaz
northandmother gulsumdogru ben anlamadım bu işi ben sancidan uyuyamaz hale geldim günde 3-4 saat bile uyumuyorum üstüne uzaninca da ağrılarım sancılarım devam ediyor ama doktorun beni dogurtmaya niyeti bile yok 😅
Muallime_97 gulsumdogru ben de 38+2yim benim de sancim yok nst de sancim çıkmıyor çatı muayenesi de olmadım bakalım ne zaman gelirse