Kullaniciadii Kızlar adetim 4 gün gecikti sadece kasığımda ağrı var hafif. Ama erken gebelik yaptım negatif cıktı . Regl olmazsam 3 gun sonra tekrar deneyeceğim. Böyle olup pozitife dönen geç döllenme yaşayan varmı aranızda acaba
MMelissaaa- Kullaniciadii benim adet günümde negatif çıktı 3. Gün gecikmesinde erken gebelik testiyle silik çizgi çıktı geç döllenmeydi. Bir kaç güne erken gebelik testi yapın
77Bebek35 Kullaniciadii gec dollenme ne oluyor tam olarak adetın sonlarında yumurtlama gorup ılıskı olmus olursa gec dollenme oluyor dımı
tuba-berfin Benim gecikmenin 3.günü negatif çıktı 10.günü kanda pozitif çıktı çok düsük değerle öğrendim
Krdlnyldrm Kızlar adetim 6 gün gecikti normalde gecikmem olmuyordu bugün kan verdim negatif çıktı anlamadım
Kullaniciadii tuba-berfin elendim ben canım önümüzdekş aya kaldı artık hayırlısı en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbim
tuba-berfin Kullaniciadii amin aratmadan yormadan tez zamanda nasip etsin rabbim isteyen herkese de sana da 🥰
Kullaniciadii 77Bebek35 ilişkiden 14 gun sonra değilde geç döllendiği için daja fazla beklıyorsun. Adetin 1 hafta kayıyor aslında yumurtlamanda kaymıs oluyor
Cerennnn5858 Kullaniciadii benım bugün adet gunum hiç gecikmez. Erken test yaptım negatif. 2 kimyasal geçirdim cok kafam karısık en son ilişki tarihim 20 agustos gec dollenme olabılırmı bu tarihte hamıle kaldıysam
Cerennnn5858 Kullaniciadii bu sabah erken gebelik testi yaptım cok cok belli belirsiz bi çiZgi cıktı hala adet olmadım
Cerennnn5858 Sena19 yarın zaten eandevum vardı canım adet olup 3. Günü kontrole gidicektim. Yarın doktor ne dicek bakalım