denizmanzarasi Kızlar progestan fitil kullanmaya başladım bugün 1 saat sonra lavaboya gidince böyle sakız gibi bir parça geldi anlamadım erimemiş mi ay çok zor bunu kullanmak bi akıl verir misiniz 🌸
MMelissaaa- denizmanzarasi maalesef ben 5 gündür kullanıyorum o kadar berbat ki her lavaboda çıkıyor 😢
Didem38 denizmanzarasi bende kullandım canım aksamlari uyumadan önce kullan bayağı bir ittir öyle uyu sabah az biraz çıkar zaten çoğunu eritmis oluyor vajina
Duygumut denizmanzarasi Benimde öyle oluyor doktora sordum komple geri gelmiyorsa az geri gelmesi normal dedi.
Vicibici denizmanzarasi Progestan kullanırken mümkün olduğunca ileri ittir ve kalkma uyu 😅 o şekilde eriyip gitme olasılığı azalıyor
Htcccliozden Bende kullandım. Gece yatmadan evvel, en dibe itersen çıkmıyor, ertesi gün bazen akıyor çok az o kadar
denizmanzarasi Htcccliozden ay baya da ittim aslında ama yağlı değil diğer fitiller gibi sinir oldum 🥲
denizmanzarasi MMelissaaa- ya demi çok kötü nasıl olacak bilmiyorum inş alması gerekli alıyordur vücut canım
denizmanzarasi Didem38 canım günde 2 defa akşam dediğin gibi kalkmayacağım için daha kolay olur ama gündüz mecbur kalkıyor insan
MMelissaaa- denizmanzarasi alıyor alıyor merak etme. Az az geliyorsa o normal kalanlar. Fitili bıraktıktann sonra da bu bir kaç gün daha sürecek. Vücut alması gerekeni alıyor endişe etmeyin. Sabah 15 dk uzanıyorum ben gece de uyumadan önce atıyorım ki sabaha kadar kalsın diye ama yine illaki oluyor fazlası akıyor
Didem38 denizmanzarasi öyle tabiki canım ben gündüz kullandıktan sonra en az 2 saat uzanıyordum ve az oluyordu çıkması