IlaydaOrhanKopuz Merhaba anneler 🌸 Bebek arabası arayışındayım.aranız da hem baston hem travel olan bebek arabası kullanan ve memnun kalan markalarını yazabilir mi? Ben çok kararsız kaldım ❤️
Ekomca IlaydaOrhanKopuz merhaba ben joie pact aldım üstüne pusette konabiliyor. Daha kullanamadık ama güzele benziyor hemde çok kullanışlı duruyor
gonulcelen IlaydaOrhanKopuz travel baston sistemde araştırdıklarım Chicco duo love Maxsi cosi dana İnglesina Chicco sprint
HilalSahinoglu Ben de şöyle ilişeyim🙈 özellikle baston önerilerini bekliyorum ben de. Sanki travel kullanışsız gibi geliyor bana uzaktan
IlaydaOrhanKopuz HilalSahinoglu bagajlara sığmıyor travel sistemler ama hem baston hem travel olanlar baya kullanışlı ama marka da çok kararsısızım
0581 Ekomca bende aynısından aldım e Bebek ten sonra acaba puset i çıkan sadece altta metali kalan araba ile değiştirecektik çalışanlar bile asla hata yaparsınız dediler tek hamlede kapanıyor olması da çok pratik
IlaydaOrhanKopuz mucizemizibekliyoruzz şimdi baktım da arka tekerlekleri çok büyük katlanınca çok yer kaplıcak şekilde mi kapanıyor acaba
mucizemizibekliyoruzz IlaydaOrhanKopuz tekerlekler çıkıyor tamamen istersen. Ama büyük tabi evet geniş bi bebek arabası ama hafif.
IlaydaOrhanKopuz deletedmom6295 aslında istediğim araba ama hangi mağazaya girsem stoğu kalmamış şansıma bende ola ki bulamazsam diye alternatif bakayım dedim ☺️
deletedmom6295 HilalSahinoglu ilk aylar için kilitlenebilir özellikte puseti var. ilerleyen aylar için de bastonu çok kullanışlı görünüyor
Mrv6141 IlaydaOrhanKopuz inglesina cok iyi fiyat olarak turkiyede biraz pahalı ama onun tarzında chicco duo love var babymallde indirimde hemde suanda
Minselina Hanımlar ebebekte nuna diye araba var cok kullanisli ve her yere sigiyor tavsiye ederim yorumları da okuyun herkes cok memun
Tuqba54 https://m.n11.com/safe-line-aventador-sport-black-travel-bebek-arabasi-black-P246686948?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwi8fdBRCVARIsAEkDvnJflMcA176fwUkE12Z73-UhSLyRRIWEs2KIdYjnGNqnpbW-RfpFyAoaAqqdEALw_wcB&gclsrc=aw.ds kusursuz bi araba biraz fiyatı var ama kaliteli videosu var özellikline bakılabilir...