_ozlmm Günaydın güzel anneler 🌺 Ara ara gün içinde karnım da titreme gibi bir şey hissediyorum saniyelik oluyor bu neden oluyordur acaba bilgisi olan var mı 33 haftalığım randevum hafta sonu o zaman da soracağım da bi size de sorayım dedim 🙈
1prensannesi__ _ozlmm Bende bu hafta hissetmeye başladı 2 kere oldu bı titreme deprem filan oluyor zannetim ilk basta meğersem oğluşummuş 30 haftalğm bnde😂❤️
UmmNasuh _ozlmm hıçkırık olabilir canım bende de yeni yeni olmaya başladı 30 haftalığım hıçkırık olabileceğini söylediler
1tazeanne1tazebaba _ozlmm bende 32 deyim bende de bir kaç kere oldu ben bebeğin idrarını yaptığını düşünüyorum nedense öyle bir duygu veriyor bana 😂
Nare09 Bende de var ama hiç kötü düşünmedim. Bebiş doğum pozisyonunu alıyor herhalde diye düşündüm hep 😅 bu arada ben de 32+3 üm
_ozlmm UmmNasuh yok hıçkırık değil hıçkırık biliyorum günde iki kez 3 4 dakika boyunca yaşıyoruz kalp atması gibi pıt pıt atıyor 😂 bu dediğim hem kısa sürüyor hemde bildiğin titreme Yani 😂
Nare09 Hıçkırığı ben genelde kasık bölgeme yakın bir bölge de düzenli bir kalp atışı gibi hissediyorum. Yani o esnada dokunan tecrübeli anneler bunun hıçkırık olduğunu söylediler. Odur herhalde 😅
Bedriyek _ozlmm benimde aynı deprem oldu sansım bi kaç kere doktora dedim o normal bebek ani hareketinden oluyormuş yada bağırsaklarımızda gaz sıkıştığında oluyormuş hıçkırık değil hıçkırık kalp ayışı gibi oluyor
_ozlmm Bedriyek Aynen Hıçkırığı bende ayırt edebiliyorum bu farklı bir olay 😂 İyi bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişleri 🙏🏽
4peynirlipizza Evet ben de yasıyorum bunu 34 haftalığım, 1 2 haftadır oluyor. hıckırık değil kesinlikle bana komik geliyor hiç doktora sormak aklıma gelmedi 😃
_ozlmm 4peynirlipizza kız ben yazmadım çünkü bana neden olduğunu söylemedi pıt pıt da atar titreme de olur büyüdüğü için daha net hissediyorsun normal dedi 😂
esrasorgunn @_ozlmm 30.haftama yakın zamanlarda bende de çok oluyordu araştırdım çoğu kişi bebek kordonuyla oynuyor ondan titreme gibi hissedilir demişti hıçkırık olmadığına çok eminim hıçkırık ritmik bi şekilde geliyor ama titreme anlık oluyor sanki telefon var gibi içimde 😂
_ozlmm esrasorgunn evet evet öyle hıçkırık aynı ritimde devam ediyor 😂 ama bu dediğiniz gibi telefon titremesi gibi saniyelik 😂