F136049 Minikmucizem199 benim eşim sigortalı işte çalışıyor. Aylık almak nasıl oluyor. Eşi sigortalı olanlar alabilir mi
Rabiakltk5 Minikmucizem199 benim daha ilk olacak ama kesinlikle yatmadı hala 2 temmuzda onaylanmış ama para daha yatmadı
Minikmucizem199 Seyma06 bugün baktım daha yatmamış belki yarına ayın 1 de yatar inşallah ilk aylığı geçen ay almıştık şimdi ikinciyi bekliyoruz
Minikmucizem199 Daba e devletten sosyal yardım hizmetine girin ordan Forum doldurun öyle başvuru yapılıyor
Minikmucizem199 Gzm012 15 içinde sonuçlandı canım ama kaynanama başvuru yaptım bir buçuk ay oldu daha dün sonuçlandı
Gzm012 Sedaaaa şansımıza kalmış diyosun yani 🤣 gelip eve kontrol yapiyolarmi çok soru sordum hakkını helal et
Bluesky01 Minikmucizem199 21 temmuzda aldım ama ağustosun ki yatmadı eylülde yatacak dediler şimdi yatarsa aldiğim ağustosun mu eylülün mü sayılacak acaba
Ayseaysa Minikmucizem199 29 temmuzda yattı ilk para bundada 29 ağustosta yatar diye bekledim ama hala yatmadı ya pazartesi inşallah yatar