Hilal_-aggul Semilk05 devlet Hastanesi’nde kan tahlili ve idrar tahlili yapılıyor mu acaba sağlık ocağına gittim doktor yoktu başka doktor da yapmadı Kendi doktorum bna kağıt verdi bu testleri yaptir gel diye sağlık ocağı yapmadı
Bortubocek Hilal_-aggul bende yaptiracagim..ozeldeki doktorum bi liste verdi egitim arastirma hastanesinde yaptirabilirsin dedi
Dark Hilal_-aggul yapar ama bunlar için randevu almanız lazım, sağlık ocağında büyük kısmı yapılıyor doktorunuz ne zaman gelecekmiş
Hilal_-aggul Bortubocek aynen bnmde özelde verdi doktor kağıt fotoğraf cekermisin acaba ikimizin aynımı
Hilal_-aggul Dark başka doktor baktı dedi bn bundan anlamıyorum yarın kontrolüm var gitmem lazım yarına kadar halletmem lazım
Merveyaz Hilal_-aggul çok saçma olmuş resmen bile bile bakmamış, yarın kontrolün varsa zaten devlette de bu saatten sonra alsalar bile yarın sabaha çıkmaz ki
Dark Hilal_-aggul ama zaten bu gün verseniz yarına anca çıkar geç kalmışsınız. Aile hekiminiz bunları yapmakta yetkili o yüzden yapmaz