-yenisine- Kızlar 34+4 oldum hastaneye gittik bu arada hafif hafif sancılarım olmasına rağmen Nst için 9 gün sonra gel dedi normal mi nerdeyse36 haftamda giricem
Canpolat -yenisine- Sancılar düzensiz ise göndermiştir canım .Doğum sancın olsaydı o riski göze alıp salmazdı seni .
Edabykl -yenisine- normalde sanci olmasada 32.haftadan sonra nst ye baglanilmali nye baglamamis bilmiyorum benim hic bir şikayetim yok ama 34+3 de ilk nstye baglandim guzel çıktı bir hafta sonra gel dedi bidaha nst ye baglicam bugun yine gidicem
3prens71 -yenisine- 37+5 haftalıgım bnde pzrtesı bnımde sancım cıktı duzensız ve bnde cok hısstmedgım ıcın eve gönderdiler cuma tekrar bakıcaklar duruma gore alIrız belkı dedı dr
-yenisine- Rabbim hayırlısını versin hakkımızda bende 33 den sonra Nstye bağlıyorlar die biliyorum ama bakalım hafta gidince net bişi der heralde sancılarla ilgili
Derya -yenisine- normal bunlar çünkü sancılar zayıftır doğum sancısı denen şey çok çok şiddetli nst kağıdında o tepe yükseklikler resmen kocaman kocaman oluyor
-yenisine- 35 de girdim nst ye az çıktı şimdi salı gitçem 37 de gircem bi daha şimdi bakalım ne durumdayız