Zehzek Merhaba kızlar 16. Haftadayız ama doktorumuz hala momy folik asit kullandırıyor bana normal gelmıyor ilk üç ay folik asit deniyordu sizin doktorunuz size ne önerdi cevaplarsanız çok mutlu olurum:))
A_syma Zehzek Degerlerinize baktiysa devam ettiriyor olabilir. Ferro sanol demir ilaci kullaniyorum 16dan beri
Novaa Zehzek 13. haftada omepa vm e geçtim. İçeriği oldukça düzgün ve yeterli bir multivitamin. Bir de demir değerim hızlı bir şekilde düşüşe geçtiği için ayrıca osende demir c içiyorum.
Gzmtgzm Bana da ilk üç ay folik asit başladı sonra bıraktırdı 16. Hafta da Demir’e başlattı ve bel ağrım çok oluyordu magnezyum başladı
Zehzek @“1Kelebek” işte banada doğrusu o gbı gelıyor ama imkanların kısıtlı olduğu bir ilde görev yapıyoruz ve doktor seceneğimiz yok şaştım kaldım napsak
Zehzek @“Gzmtgzm” bel ağrısı ayak yanması iştahsızlık hepsi var değerlerimde düşük ama hala folik kullandırıyor özellikle belirttiğim halde anlamıyorum cidden..:(
Babytwo2 Decavit yanısıra d3 total kullanan var mı ? İkisinde de d vitamini olması kafamı karıştırıyor d vitamini yüksek doZlarda bebek için toksik olabiliyor . Kaş yaparken göz mü çıkartırız acaba .