Cdem21 Önerilerinizi alabilir miyim dağıtmadık nasıl süsler yaptırdınız paylaşırmısınız fikir olsun hepimize yaptırmak isteyenlere
minik_koala_ve_annesi Cdem21 kolonya yaptirdim canim ama bir dukkana gidip yaptirdim cikolata konusnda da arastiriyorum
Ezgican- Cdem21 çikolatayı bebek çikolatası instagram sayfasından yaptırdım çokta beğendim, kolonyaları ve makrome gökkuşağı anahtarlıkları kendim yaptım hediyelik olarak da
Melikeeeyk Ben kendim makrome anahtarlıklar ördüm, bir de mum yaptırdım ayıcıklı damlaeventt sayfasından 🙃 çikolataları molicikolata dan yaptırdım asla tavsiye etmiyorum tatları berbat 😊 pastalandın dükkanından aldım daha sonra, hem uygun hem tadı çok güzel
Anneminnos Melikeeeyk merhaba damlaevent sayfasından memnun kaldınız mı görseli var mı mumun .bende orayı dusnuyoum güvenilir mi bir de kaça yaptirdiniz
Melikeeeyk Anneminnos ayıcıklı mumların gözleri biraz kaymıştı ama güzeldi, ben 9 tlden yaptırdım kutulı etiketli ama ek yaptırmak istedim 12 tl olmuştu 😊 iletişimi falan güzeldi güvenilir
Melikeeeyk Anneminnos mayısta sipariş verdim tam 1 ayda gelmiş ama ben acelesi yok diye söylemiştim 😊 geçen gün haftaya yetişir öi diye sormuştım evet dediler ama sipariş veremedim