UmmNasuh Zynpbr00 canım internetten al bence çünkü hem daha uygun şeyler var hemde sen yorulmadan ayağına kadar geliyor ben herşeyi internetten aldım
Maden Zynpbr00 hayır hiç öyle düşünmeyin ben 32 haftaligim daha yeni aldık beşik araba kıyafetleri. Bende üzülüyordum hala almadık hala birşeyi yok bebegimin diye ama illaki alıyorsun zamanı gelince siz yine internetten alın ufak ufak başlayın hem size de iyi gelir uzulmezsiniz
findiklibadem Zynpbr00 hiç geç değil ama son ana bırakma çünkü aldım zannediyorsun yine bir eksik çıkıveriyor başla ufaktan
Senazeynep34 Halledersin canım, hemde zaman hızlı geçer. Çünkü belli bir zamandan sonra zaman duruyor 😃 ben 24 de kadar bitirmiştim. Odası hazırdı, kıyafetleri hazırdı. Şuan tek eksiği bez ve ıslak mendili. 30 a geldik şuan alışveriş yapmayı çok isterdim 😊
Seyma0323 Canim geç kalmadın ama bence bir an başla bende 25+1 bir çok şeyi almama rağmen çok eksik çıkıyor ve aldıklarıma bakınca en az 100 200 tl zam olmuş oluyor. Indirimleri takip ederek sipariş edebilirsin bir çok şeyi ben öyle yaptım
isimyazmakzorunlumu Zynpbr00 bir şeyi bile mağazadan almayıp internetten alan ben😁😁 iki gün içinde eve geliyor zaten fiyatlar da indirim bulursanız daha uyguna geliyor. Stres yapmayın hepsini halledersiniz liste yapın yavaştan başlayın. Bir anda almayın indirim takip edin.
Meliyyke Zynpbr00 yok kuzum bence hiç geç kalmamışsın. Erken bile sayılır. Ben de 25’in başındayım saydıklarını bile almadım henüz
Novaa Zynpbr00 Ben her şeyini internetten aldım. Bir alışveriş listesi yapın, maddi durumunuza ve yorumlara göre marka modellere karar verin. En ucuz nerede diye aratın. Ona göre sipariş verirsiniz. Çoğunlukla trendyol ve hepsiburada dan aldım ben.
gorky 30.haftada almaya başladım 34.hafta herşeyimiz tamamdı . Geç kaldım diye düşünme ama ertelemede yavaş yavaş başla istersen beden sıkıntısı yaşama herşey göründüğü gibi olmuyor diye diyorum değişim olur iade olur
Asli1111 Zynpbr00 32 deyim daha bir parça bisiy almadım canım 😅haftaya çıkmayi düşünüyorum. Bence yavaştan uygun ve indirimli olan şeylerden alıp kaldırabilirsiniz
Huriye1996 Zynpbr00 İnternette aldığınızda üç günde kapınızda niye dert ediyorsunuz ben hersey zamlaniyor diye almaya çalıştım hala daha az da olsa eksik var bi iki parça olur alınır yeter ki para olsun 30a 32ye kadar almaya çalışın yikmasi utulemesi sonra yorulmalar sikayetler basliyo
Muhammedinannesi2424 Maddi olarak durumun uygunsa ben 2 haftada herseyinu trendyoldan aldim kargolarim geliyo hale.Daha uygun olduğu icin internetten yapıyorum alışverişi. 22. Haftamdayim herseyi bitti sadece küvet setini magazadan alacağım. Para olduktan sonra 2 haftada herşey biter.
Elibo Zynpbr00 27 deyim hiç bişeyi yok 😅 korkma 30 da baslıcam zaten ileriye dönuk alısverıs yapmıcam için bi cıkısta alıcam herseyını
betul12f Zynpbr00 hayır canım hiç stres yapma geç kalmadın sipariş verdin mi zaten en fazla iki günde geliyor.Ben 38 haftalığım arabayı daha bir hafta olmadı alalı.Bende burda görünce çok stres yapıyordum.geç kaldım diye 😂ama hiç stres yapma yavaş yavaş başla almaya
Evremmerve19 Zynpbr00 dolabının bir köşesini boşalt oraya köy bide cekemcede bosalticam yada kaynanmi gondercem evde bir şekilde yapcaz 😅😅😅