Canpolattt Bende uyuyordum uyandim oturdum ağladim biraz,vucudum elim ayagim yaniyor sanki kaynamis su dokulmua gibi sızliyor avuc icim ayaklarim uyuyamiyorum 😔😔
Elf-5 Canpolattt o bendede oldu doktora sordum ayak altım biber gbi yanardı hamılelıgın belli haftasında o oluyormuş bazıları şeker felan derdi ben sorduğumda yaşıyor gebeler böyle şeyler dedı . Geçer ınsallah 😢🫶🙏
Elf-5 Mihsu yok ne deseler ınanıyorum artık cunku hangı anneler ve ya hamıleler ne dedıyse doğru çıkıyor herşeyi hemen hemen herkes yaşıyor 😖😖
Mihsu Elf-5 uyku gaz çiş bok diş bir de ne kadar korusanda enfeksiyon hastalıkları oluyorlar hep bir sıkıntı geçiyor ama ömür de bitiyor belki ben yalnızdım zor geldi ama zamanla bitiyor desem yeridir
Elf-5 Mihsu yanına kım olursa olsun bır anne olarak hep yalnız bakıyorsun çocuğa ya sen gbı perısan olmuyordur emınım kımse ne cekse analar cekıyor bende yalnız büyütücem . Eşim desem gorevlerı bitmez aileler uzakta felan felan o saydığın tüm zmbırtılara hazırım ınsallah ne dıyım 🥴🥴🥴😇😇
Cakmaafrodit Çektiğimiz çile kadar mükafatı ıs güzel olsun aynı şekil uyku tutmadı sıcaktan yatamadım şimdi duştan çıkıp beklemeye başladım
Elf-5 prensesveprensannesii yaa evet bende boyleyım işte anca sabaha karşı yatıyorum o uykunun tam derın bastırdığı anlar var ya bes gbi o sekılde 🥴😥
Bernabk Elf-5 off ben de şu an mide yanması yüzünden uyuyamıyorum iki yastık arkamda yatağın ortasında yarı oturur sekildeyim ama yok böyle bi yanmaaa 😒😒
Elf-5 Bernabk o yanma bende yaşadım o ne öyle ya cok pis bırsey bu geceki yanma degıl nefes aldırmama mıdem bogazıma kadar yukarı cıkmıs sankı . Her türlüsü zor vala herrrrrr
Mihsu Elf-5 yok yanında biri olması ve olmaması arasında hani tabii yardım oranına göre dağlar kadar fark var ama biraz da nasip her bebek benim kızım gibi zor da olmayabilir kıssadan hisse zaman geçiyor kızımı çok seviyorum
Umut_unAnnesi Elf-5 😤😤valla öyle kadınlık kadar zor bişey yok her gece aynı saatte ayağa dikiyo bu sorunlar mide ağrısı olmasa belki uykusuzluk bı şekilde idare ederiz 😞
Elf-5 Mikmikbuk aldım onu danıştım ıctıgım halde gecmıyor onlar tam ya hafıfcık hafıflıyor onun ıcın ıcıyorum 😖
Elf-5 Mihsu dedıklerını anlıyorum haklısın tabi sağlıkla büyüsün ınsallah 🫶🫶🥰🥰 benımde tek duam allahım akıllı saglıklı beni yormayan bebek olsun . Her bebek aynı degıl 😢
Elf-5 Umut_unAnnesi denedım bugün yatmadan bır saat önce ıcmıstım aman canım ne yapsak tam geçmez hafıf hafıf bırseyler yapmaya çalışıyorum bende 🙏😢
Pineapplee Elf-5 35. haftaya bende bugün girdimm geceleri uyumak daha zor sanki 😂 sabah olunca geliyor benim uykum iyice düzeni şaştı 😂😂 wc ihtiyacı uyandırıyor sonra mide yanmasi uyutmuyor 💔 bacak krampları için magnezyum alıyor musunuz ben dozunu artırınca kramplarım nerdeyse geçti bi doktorunuza sorun sizde 🙏🏻
Elf-5 Pineapplee ya hemen hemen herkes aynı seylerı yaşıyor 🫶 bende hıc demedım doktorda paso verdıgı ılacı ıcıp duruyorum dozunu degıstırecegını dusunemedım