Snmsnm61 Kızlar lütfen yardım edin. Haftaya doğumum var dr spinali öneriyor, aslında bende onu istiyorum sonrasında hemen ağrı çekmemek için, ama çok panik biriyim, ameliyatta çok korkar paniklerim diye korkuyorum, spinal olanlar bi akıl verin bana lütfen 😔
Mnk16 Snmsnm61 panik atak hastası biri olarak yine doğum yapsam yine spinal olurum, bi verdiler sakinleşticiyi kafa Leyla döndü durdu
1Prens_annesiii Snmsnm61 sadece bebeğini göreceğin anı düşün. Ben o anı asla unutamıyorum iyiki de öyle oldu ❤️
Kalbim59 Snmsnm61 canım ben ilk doğumda spiral olarak girdim belden uyuşturdu iğneyle ama ben uyuşmadım bağırmadım hissediyorum diye sonradan beni sezeryana çevirdiler hemen bazen apinal iğnesi tutmayabiliyormuş ben diş çektirirkende bazen hemen uyuşmuyor şimdi ikinciye hamileyim bu sefer kesinlikle sezeryan isterim o stresi yaşamak istemiyorum
kuzeymomsss Snmsnm61 İğneyi hemen vuramayabiliyorlar bu konuda bilgin olsun. Benim ilkte vuramadılar, bel boşluğun neredeyse kapanmış demişlerdi. 3 kere deneyeceğim gibi demişti ikincide yapmıştı. Zaten direk uyuşuyorsun doktor başladıktan 10 dakika sonra bebiş geliyor zaten.Vallahi granül kahve içtim doğumdan sonra. Ne bir baş ağrım ne bir baş dönmem ne de mide bulantım oldu. Bacaklarım tam açılmadan da gazımı çıkarmıştım
Mnk16 Mnk16 en son bayılıyorum bayılıyorum diye bağırıyordum dolum hikayem sayfamda var okuyabilirsiniz
Eelliiff1234 Zaten tansiyonun falan çıkarsa uyuturlar direk seni dr dinle sen bebeğinin ilk halini o anları görmek istemez misin 😍
Deletedmom_33 Snmsnm61 Benim çok rahat geçti. Kapatırken bulantım oldu sade oda acilen aldığım için 4 saat filan olmuştu yemek yiyeli belki tok olmaktadır