R-demir Hamilelikte ananas yemek zararlı diye duydum bu dogrumu. Ve sebebi nedir. Bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi rica etsemm ☺️ Suan aşırı canım cekiyo 😒😒
Eldgrn R-demir doğum için yeniliyor diye biliyorum doğumu başlatsin diye falan onun için son aylarda öneriyorlar zararlı değil ama bu konuda erken doğum vb şey olur diye öneriyorlar başlarda
minik_koala_ve_annesi R-demir ben yedim bilmiyordum kontrole gittim hersey iyidi bir hafta sonra agriyla gittim hopp rahim kisalmis bebek asagi inmis dedi sonra arastirdim burdan da okudum ananas yedigim donemdi
yigitinannesiiiii R-demir canım abartmadan yiyebilirsin çok fazla yersen rahim kasılmalarına sebeb olur son ayındaysa bol bol ye ama doğumuna daha varsa 1 2 dilimden bişey olmaz
sunandfun7 R-demir ben birçok kez yedim hapur hupur hem de🥶 birşey olmadı cok sükür ama size yiyin yada yemeyin diyemem bence dozu abartılmadıgı sürece herşey yenebilir
Dmttthemum Rahim kaslarını yumuşatıyor ve erken doğuma sebep oluyor tüketmeyin tedbirli olmakta fayda var
Melismelo Doktorum dozunda yediğin sürece bişi olmaz demişdi yani bir kac catal yiyip gerisini eşine felan verirsin 🤷♀️ Ama fazlası zarar düşük ve erken doğum riskinden
Fatma_s Ben de 12 ya da 13. Haftamda bilmiyordum ve baya yedim çok şükür bir şey olmadı. Eğer canın çok çektiyse tadımlık yemekten bir şey olmaz.
Melayke- R-demir valla ben böyle etkileri olduğunu bilmiyordum 3 aylıkken yarım ananas gömdüm 5. Ay bitiyor şu an Allah korusun artık ne diyim
Derya R-demir 1-2 dilim sorun değil ama fazlasının soktürücü etkisi vardır hamile kalmamak için insanlar hatta suyunu içer bu sebeple doğuma yakın zamanda tüketebilirsiniz doğumun başlamasını tetikler🌸