Annevebebis Kızlar ankara sehir hastanesinde ayrintili ultrasona giren var mı ben 15 inde giricem ama nasıl çekiyorlar net mi bilgisi olan paylaşabilir mi
Sevgi18 Annevebebis canm ayrı bi yerden randevumu aldın bende orda yaptırcamda biraz fikir verirmisin
Cey-cey Annevebebis rica etsem bilgi verir misiniz ayrıntılıniçin nasıl randevu aldınız maddi durumlar baya sıkısık özeldede yaptıramıcam 🥺
Annevebebis Sevgi18 kontrole gittiğin zaman girişteki sekretere ayrintili ultrason için gün almak istiyorum diyorsun en yakin zamana veriyor canım beni doktor yonlendirmisti
Annevebebis Cey-cey ben doktor kontrolüne gittiğim zaman doktorum yönlendirmisti ama sekretere dediğiniz zaman zaten en yakin zamana gün veriyor
Sevgi18 Mervedez159 canm ayrı bi randevumu aldın nasl aldn randevuyu acaba birde kacıncı haftada yaptırdın
Mervedez159 Sevgi18 20. Haftadaydı galıba ravdavu alıp almadıgımıda hatırlamıyorum cnm ama hastanede degıldı edırnede ayrı bı yerdi
Annevebebis Sevgi18 o randevuyu telefondan alamıyorsun diye biliyorum canım hastaneden alman gerekiyor 20+1im ben şuan 15 gün sonra da randevum var