Mervedemirctn Merhaba kızlar 35+2 haftadayım. 2 gündür geçmeyen bir ishalim var. İnternette doğum belirtisi yazanlar olmuş. Sizce bu doğru mu? Yardımcı olursanız sevinirim
Vildanbahar61 Mervedemirctn Canım bende 35+4 üm benimde 3-4 gündür karın ağrısı ve isalim vardı acile gittiğimde salgın var dediler bana gerçekten de öyle etrafta salgın var şimdi ben iyiyim eşim isal
iremcannn1907 Mervedemirctn bunu bana da söylediler ilk belirtilenden biridir diye. Bende ishal oldum ve 2 gün sonra doğum yaptım. Bilemiyorum alakası var mı ama 🤷🏻♀️
Mervedemirctn Ayseaysa ben de cuma günü randevum var soracağım da böyle yazan da olmuş bi korkmadım değil 😀
SaruMerve Mervedemirctn rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun 🙏🏻😊
Vildanbahar61 Mervedemirctn Eğer kötü olursan muhakkak acile git serum iyi geliyor evdede patates haşla ye ve yoğurt tüket oda çok iyi geliyor bu arada teşekkür ediyorum inşaallah sende tez zamanda toparlanırsın canım 🌸
Mervedemirctn Vildanbahar61 aynen canım yarın da geçmezse öyle yapacağım evde kendi yöntemlerimle denerim önce 😇