Hilal_33 Sinemkaan 5 gün oldu doğum yapalı 4.500 e yaptım Adana altın Koza hastanesi aşırı memnunum sezeryan oldum çok güzeldi dikişlerim belli bile değil
Cagla-polat1 Ben Güzelyalı hastanesine gidiyorum Temmuz ayında sorduğunuzda 5500 dediler geçen hafta tekrar sorduk zam gelmiş 6500 olmus
Beybix Sinemkaan Cazip bey eski doktorum kendisi çok babacan tavırlı ilgili soruları cevaplayan inssanı rahatlatan bi doktor
Miniktospik can_1anne anladım canım ben Antalya da takipliydim Doğum için geldim hastaneyi de bildiğim için tekrar tercih ettim
Ecemminnesi Miniktospik Ya bende doğumu orda düşünüyorum doğumunuzu yapınca buraya muhakkak yazar mısınız yorum ve düşüncelerinizi. Hijyen, ebeler, hastanenin ilgisi vs. Bi de doğumhaneye falan erkekler giriyor mu diye her şeyi gözlemleyip paylaşır mısınız.
Miniktospik Ecemminnesi tabi paylaşırım canım hem 2 sene önce de orda doğum yaptım eşler asansörle zemin kata kadar seninle beraber iniyor 2 hemşire ameliyathaneye kadar eşlik ediyor sürekli konuşup motive ediyorlar ameliyat sırasında da anestezi uzmanı konuşuyor seninle doğum bitip seni hazırlayınca hasta bakıcı gelip hemşireyle beraber odaya çıkarıyor hemen bebeği emzirmene yardım ediyor bayan hemşire daha sonra öğle arası doktor gelip ilgileniyor hemşire dışında temizlik açısından hijyenik bi sorun olduğunda hemen yardımcı oluyorlar doğumda çocuk doktoru muayene ettikten sonra oda gezmesine de geliyor muayene ediyor ve seni bilgilendiriyor