Edabykl Papatya000 zaten sut caylarinin icinde var anason içebilirsiniz bende e bebekten aldim milk tea diye sallama sut cayi icinde rezene kimyon anason var ondanda tabsiye ederim kutusu 20 tl ydi
Hanife47 Papatya000 Ben anasonu kolik olan kızima içiriyordum çok şükür 4 aydan sonra azaldı kolikligi şimdi 4 yaşında
Derya Papatya000 anason gaz damlalrının önemli bir maddesi kokusu kötü ama çok etkilidir annen iyi demiş🌸
Dilan27 Edabykl bunu bende daha önce burdan birinde duymuştum bol süt yapıyor diye acaba işe yarıyor mu gerçekten
Edabykl Dilan27 valla ben bu milk tea cayini kuzenimin esi aldi kullaniyor sutu baya bol hatta kendi yegenine bile sagip sut veriyor hemde kendi bebeğine öyle diyince bende bi kutu aldim nede olsa icinde bilmediğim bisey yok dedim
Dilan27 Edabykl daha doğurmadım ama az kaldı hayırlısıyla şimdiden düşünüyorum inşallah bı problem yaşamam diye 🙏
Edabykl Dilan27 Aynen bende dogum yapmadim henuz ama aldim icinde zaten 3 tane bitki var rezene-kimyon-anason hem gazi aliyor hem süt yapiyor
Edabykl Papatya000 bak canim ben bu sekilde sallama çayı olarak aldim e bebekte 20 tl kutusu kullanim sekli yaziyor icindeki bitkilerde yazıyor