Bu gen başıma gelenleri yazacağım hanımlar varsa benim gibi duruma düşenler telaş etmeyin 🥰 19haftalık ikiz hamileligim var riskli bir hamilelikdir ikiz normalde ama çok şukur hic bir riskli durum yaşamadan 19a kadar geldik eşim ve kızımla alış verişdeydik bir az yoruyor tabi artık yürümek beni doktorda zaten yürüyüşünü yap ama yarım saatde bir otur 10-15dk dinlen demişti taa başında tabi brnde harekeli birisi olarak çokd dikkat edemiyorum ve 4yaşında kızımla bir az zor neyse alışveriş Zamanı bi lavanoya ugradım burnumdan kan akdigini hiss etdim elim bir az kana bulaşmiş lavaboda da iç çamaşırımda kan gördüm koştur koştur gitdik dr ma 3-4günden beri kasıklarımda ağrı ve sertleşme vardı zaten dr muayine etdi çok şükür muanr sırasındada kanama görmedi rahim ağzindada açıklık yok anlık ola biliyor dedi ve kanın pembe mi koyu mu oldugunu sordu bende pembemsiydi yani hanimlar siz benim gibi kenfinizi yormagin ama kanama görüncede çok stres yaomayın hemen drza danışın oyna jastaneye giderken kafanda kötü kötü şeyler dönüyordu stressden🙏🏻