Papatyaesin 35+3 2715 gram cikti sizce normal mi kizlar doktor 39 da alicak sezeryana 4 u gecer mi acaba 🙈🙈
horozseker Papatyaesin 34+1 de 2570gr 46cm di yarın 35.haftamız kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş🤷🏻♀️😄
izobellaaa-_- Bende bugün gittim 35+0 2650 48 cm dedi aramız da 3 gün varmış gayet iyi bence normal dedi doktorum
Papatyaesin izobellaaa-_- masallah iyi o zaman canim bende 4 kilo olur diye 3 haftada endişelenmiştim saglikla alalim insallah kucagimiza ben artik cok yoruldum özellikle sıcaklar ödemler hayatimda sismedigim kadar sistim nasil gecicek zaman bilmiyorum 🙈
Seyma_slk HilalEyce maşallah ne güzel benimki şuan 32.1de 2.56gr dedi doktor bana biraz zayıf geldi acaba neler kullanıyorsunuz
bdemircioglu Seyma_slk en son geçen hafta yani 35. haftada gittik kontrole 3.70ti kilosu. Yarın yine kontrol var. Ben bol muz, kaşar tüketiyorum. Avokado, ceviz, yumurta, kavılca ve siyez ekmeği (her sabah), süt, yulaf ve muzu blenderdan geçirip içiyorum.
izobellaaa-_- Papatyaesin sorma sıcaktan bende şuan pişik olacağım artık 🥹🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne güzel serindi bi anda nasıl bastırdı böyle
Seyma_slk Papatyaesin şimdi kaç haftalık doktorum kilosu güzel normal dedi ama ben 4kilo üstü istiyorum ama nasip sağlıklı olsun da bende 56yla gebe kaldim suan 32yim 66yim
Aysgfrklc 37.haftada 3384 gr bebeğim yarın 38.hafta kontrolümüz var dikkat etmeme rağmen kaç kilo aldık bakıcsz 🥹🤰🏻
Hatali43 35+4 2475 dedi doktor zayıf olduğunu söyledi acaba son haftalarda kilosu toparlar mı ilk bebeğim çok korkuyorum🥹
izobellaaa-_- Hatali43 toparlar bence bol bol çiğ badem muz avokado vs ye ben sabah bir kaba muz avokado ceviz bal süt öğütülmüş ince yulaf koyuyorum öğütüp yiyorum 🥰
Naz_1648 Hatali43 günümüz aynı bana da 2300 dedi ama zayıf olmadığını söyledi zaten son ay kilo alıyor Muş 🥰
Hatali43 izobellaaa-_- İnşallah toparlar biraz moralim bozuldu doktorun konuşmasına 🥹 ama inşallah bu hafta biraz toparlar ben hamileliğim boyuncada çok kilo almadım göbeğim bi hamile göbeği giib de değil kız olucak Allah nasip ederse 3 kiloyu görür imşallah ya yoksa gelişmezse 2 haftaya sezeryan yapıp küvez bekleticem dedi 🥹🥹
izobellaaa-_- Hatali43 kuzum benim göbeğim de yok neredeyse kendi haftalıklarıma bakacak olursak hiç yok ama onla alakası yoo galiba insan ister istemez sağlıktan sonra bebeğin kilosuna takıyor tombiş olsunn istiyor 🥰
izobellaaa-_- Hatali43 Allah korusun inşş hemen toparlar hamur işi bebeğe gitmiyor dikkat et , et vs falan ye
Hatali43 Aynen sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kahvaltıda muz süt çiğ badem tüketmeye çalışıyorum ama bünye olarakta yiyemiyorum bir muz bile çok geliyor 🙏🏻Çok teşekkürler içimi ferahlattınız 🙏🏻🙏🏻💕