Edilek Merhaba, ilk gebeliğinizde bebeğinizin ilk hareketini hangi haftada hissettiniz ve nasıl bir histi? Günlük hayatta karnımızda normalde de hissiyatımız oluyor. Bunun bebeğe ait olduğunu anlayabiliyor muyuz?
ipeknur2709_ Edilek 22. Haftamda hissettim oğlumu 👶🏻 ilk gebeliğim, benim benzetmem afedersin sanki böyle gazını tutarsinda icerde dolaşır ya oyle bi histi cok tuhaf ve unutulmaz bi an 🙈😀
Huriye1996 Edilek 19+4 tam bir sert vuruş tekme gibi . Onu hissedince 17 18 de o karincalanmanin hareket olmadığını anladım. Şu an 32yiz ,19daki de tekmemiymis diyorum 😃
Selosshh Edilek çok güzel bir his , bildiğin tekme atmıştı 🥹 karnımı açıp izlemiştim ard arda vurmuştu .. ama zaten bebek olduğunu anlıyorsun direkt, farklı oluyor ☺️
ceren8 Bende bugün hissettim mi emin değilim gaz mıydı bebek miydi 19. Haftaya giricez yarın ama halen hissedemedim sanırım. 2 kere böyle bişey hareket ettik gibi oldu ama gaz mıydı değil miydi emin değilim
Esmacrkn Merhabalar ilk gebeliğim ve bebeği tam 19haftanın ilk günü hissettim karnımda minicik bişey dönüyormuş yada vuruyormuş gibi oldu 3-4gün bidaha hiç hissedememiştim şimd 27. Haftada kıpır kıpır 😬 tam anlamıyla 24. Haftadan sonra hareketlerini bilinçli hissebilirsiniz diye düşünüyorum ☺️
_edakrsu22 18 haftamda hissetim elim kasığımda duruyordu böyle tekme gibi hissettim emin olamadım birdaha tekme attı evet bebek haraketlerini anliyabiliyorsunuz icinizde birşey haraket ediyor haftalar geçtikçe daha net hissedeceksiniz kalp atışını bile hissedecksiniz
bukurosnana Edilek İlk 19. Haftada hissettim. Daha öncesinde hareket etsin diye bekliyordum ama beklemeyle değilmiş kendisi pit diye bir damar atması gibi oynuyor. Ve onu bağırsak hareketi yada başka bir şey sanman mümkün değil. Çok değişik bir horlama hissi. Yani hareket etse muhakkak hissetmiş olursun🤗
zamaneannesi80 Edilek bebiş olduğu anlaşılıyor canım.. ben ilk 17 de içimde bişey kayıyo beni gıdıklıyor gibi hissetmiştim
Cagmer Edilek 20. Haftamda hissettim hem de eşim Suriye’de görevdeyken görüntülü konuştuğumuz sırada. Deli gibi uykum vardı birden bi hareket hissettim ve uyku falan hiç bir şey kalmadı. Su dalgası gibi 2 kere vurdu sanki çok tuhaf ve hoştu 🥰
Cigdemm1 Edilek ben 18. Hafta ortalarında hissettim. Böyle birden göbek altımdan ilk tekmesini vurdu 🫠