İki yıllık evliyiz, ilk sene korunduk daha sonra istediğimiz ve denediğimiz ilk ay hamile kaldım ama ocak ayında 6 haftalık düşük yaptım. O zamandan beri de deniyoruz ama olmuyor. En son her şeyimize baktırdık eşimde hiçbir sorun çıkmadı benim de adetten sonra 21. gün progesteron testim 8.7 çıktı. Doktor bunun çok düşük olmadığını ama riskli olduğunu söyledi. Adetinin 3. günü gel tedavine başlayalım dedi ve yanında da özel bi multivitamin almamı önerirdi. Adı Teatrio, fiyatı 430 TL. Şimdi benim sıkıntım şurda başlıyor, gittiğimiz özel hastaneydi ki zaten bir muayene 300 TL tahlil vs. derken her gidişimiz 1000 TL’yi bulacak çünkü ilçeden merkeze gidiyoruz birde. Yani buna durumumuz olmadığı halde neyin olup olmadığını bi an önce öğrenmek için özele gitmeyi tercih ettik ilk seferde belki bi sey çıkmaz kafamiz rahat olur en azından diye. Şuan için de eşim de diyor ki, ne olduğunu öğrendik normal hastaneye gidip orda tedavi ol, yoksa tekrar kontrol gel git hap iğne derken çok açılıcaz dedi. Sizce napmalıyım, benim gibi çocuğu olmayan progesteronu düşük olan var mı, ciddi bir rahatsızlık mı bu, tedavisi kolay mı lütfen yardım..