EvrimAtasoy Pln1994 Rica ederim sağlıkla kavuş inşallah ☺️ ve yazacaktım ilk mesajım da bu arada be yazmışım kusura bakma 😌
Pln1994 EvrimAtasoy Amin canım benim inşallah saglıkla hep beraber kavuşuruz bebeklerimize Allah’ın izniyle 🤗🙏😇😍😘 Estagfurullah kuzum ne kusuru no problem olabilir gayet normal hepimiz insanız sonuçta aşkolsun 🤗💐🙋🏻♀️
TgceBkr Pln1994 Uncalı meydan hastanesinde Dr Hayriye gözüaçık ve Dr Halil Ilgın var ikiside gerçekten çok iyi doktorlar . Doğumhane ve ameliyathane ekibi de çok başarılıdır. Mutlaka tavsiye ederim canm
Pln1994 TgceBkr Anladım canım benim cok sağol Allah razı olsun teşekkür ederim tavsiye eden arkadaşlarda var sizin gibi mutlaka degerlendiricem eksik olmayın 🤗🙏😇🤰🏻😍💐🤱🏻🙋🏻♀️
TugbaKnalada Ben Kepez devlet hastanesi Tuğrul kaplana gidiyorum çok memnunum. Akrabam akrabam olmasa bile çok anlayışlı bir insan halden anlayan biri. Sabrına hayran kalıyorum ve çok iyi bir Dr 👍🏻
Pln1994 Daha önce o hastaneye hiç gitmedim nasıl kan alma bölümü vs. hamile bayanlar için ayrı mı ayrıcalık var mı acaba bir de doğumunuzu da o doktorda mı yapmayı düşünüyorsunuz sonuna karar Tuğrul bey mi yani 🤗🙏😇
asminko345 Pln1994 Antalya eğitim araştırma hastanesinde Ender Atalay hiç sıkılmadan sorularına cevap veriyor hiç öyle kötü davranma gibi huyu yok o kadar iyi kalpliki 👍