Fyzssk1629 Adetim 2 gün gecikti normalde gecikme yaşamıyorum kaset test yaptım 2 gün önce negatif çıktı ama hala kasık agrısı filan da yok regl belirtileri yok yani sizce gebelik durumu varmıdır
tuba-berfin Fyzssk1629 ben gecikmenin 3.günü test yaptım negatif çıktı 10.gün kanda hcg 11 ile öğrendim geç döllenme olmuş ama benim adet olacak gibi belirtilerim vardı
Annebabaoluyoruzz Fyzssk1629 bende ilk test yaptığımda çıkmamıştı bir kaç gün daha bekle öyle test yap
Tamarix Fyzssk1629 benimde 3. Gün gecikme bel ağrısı kasık ağrısı ve bugün kahverengi lekelenme oldu bende kaset test yaptım negatif çıktı
Tamarix Fyzssk1629 bende bugün oldu öğlen saatleriydi ara ara geldi karnım şiş Adet olacakmışım gibi ağrı var işte anlayamadım
Krdlnyldrm Merhaba adetim 5 gün gecikti arada kasığıma ağrı giriyor ama geçiyor sonra 1 hafta öncesinde de dayanılmayacak kasık ağrım vardı 2-3 saate geçti ama sizce hamilelik var mıdır ?
Fyzssk1629 Anonymousmom böylede içim içime sığmıyor sürekli aklım orda başka bişey düşünemiyorum ufakta olsa bişeyler çıkmaz mı
Anonymousmom Fyzssk1629 bende böyle telaşlanıp kan vermeye gitmiştim sonuç negatif çıkıyordu . 1 hafta gecikme olması lazım dediler stresten bile olmuyor bazen adetim de düzenli olmasına rağmen beklemeniz lazım.
Krdlnyldrm Kızlar adetim 6 gün gecikti normalde gecikmem olmuyordu bugün kan verdim negatif çıktı anlamadım