Fatma0090 Esmaky gecmiş olsum canım inşallah cok güzel ilerlersiniz sürekli yat olurmu sadece lavabo ve banyoya kalk asla egilme iş yapma ben de 12+6 da oldum 28+1 de biraz rahim agzım kısalmıl bebiş baskı yapmaya başladı erken doğum riskimiz var ciğer geliştiricim yapıldı yatıyorum suan 29+4olduk inşallah sende sağ sağlim ilerlersin enfeksiyonlara cok dikkat et dikişden dolayı cok oluyor oldunda doktorun ile görüs tahlil ver ilaclatı ihmal etme
Esmaky Fatma0090 cok tesekkr ederm canm ama yatmak pek mumkun olmuyor birtne daha cocugm var ama cok dikkt ediyorm ilaclri saatinde iciyorm allh hepimize yardm etsb
Balahatunn Esmaky erken haftalarda yapildiginda onlem amacliysa surei yatmak gerekmiyor. Benim de 13 haftada yapilmisti.ben calismaya devam ettim. Cok fazla ayakta kalmamaya dikkat ettim ama surekli de yatmadim
Babytwo2 Esmaky ah aynı durumdayım .. geçen perşembe oldum bende ama kimi duysam yatmış 😞bn de çok yatamıyorum insallah sorunsuz tamamlarız hepimiz
Fattuma Doga12345 rahim ağzında kısalık varsa erken doguma sebwp oluyor,kimisinin suyu cok erken geliyor,kiminde hunilesme oluyor,o yuzden dogumu geciktirmek icin rahim ağzına dikiş atılıyor,
Esmaky Doga12345 hayir ben gecen sene rahim operasyonu oldum bir kismi alindi temizledi vs kisalk oldgu icinde dikis atildi bu normaldede cocgu kadinda olbiliyor erken dogum olmasin diye bir onlem
Babytwo2 Balahatunn içime su serptiniz . Bn çalışmak istemiştim ama okulum öok uzakta servisle gideceğim için doktor rapor verdi .. sürekli yatamıyorum bende ,evde küçük bi çocuğum var ama burda herkes genelde yatıyor olunca insan bi acaba diyor .. bakıyorum duş bile almadık haftada bir aldık diyorlar 🤯
Esmaky Balahatunn suanda bende oyleym sdce dikkat ediyorm ani harkt agir kaldrmiyorm vs insnsorunsuz atlatiriz
Esmaky Babytwo2 ins ama bana doktorm normal hayatına devam edebilirsin dedi tabi agir is agir brsy kaldrmiyorum ani hareket yapmiyorm
_Sahra Babytwo2 3 haftada bir bile aldığım oldu maalesef risk ne kadar çoksa sende o kadar dikkat etmek zorunda oluyorsun evlat için katlaniliyor
Balahatunn Babytwo2 benim okulum da 25 km uzaktaydi her gun gidip geldim. 32. Haftaya kadar calistim. Cok sukur bir problem yasamadim. 38 de dogum yapmistim. Insallah sizler de zamaninda saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi😊 zaten surekli yatmaniz gerekse doktoruniz soylerdi mutlaka
Balahatunn Babytwo2 dus bile almadik surekli yattik diyenler bence gec haftalarda rahim agzinin cok kisalmasiyla serklaj olanlardir
Babytwo2 _Sahra öyle tabi, Balahatunn doktorum da sürekli yatma taraftarı değilim ama evde ol çalışman şuan risk oluşturur boşuna risk almış oluruz yol uzak servisle gidiyormuşsun dedi . Çok teşekkür ederim 🙏🏻
gstetik Balahatunn ay cok sevindim sizin adiniza, darisi basimiza.benim okulumda 20km uzaklikta ve doktor caliscaksin ama kesintisiz ayakta kalma suren yarim saati gecmesin dedi.hic serklajli calisan duymamistim umut oldunuz🙏
Babytwo2 Esmaky histeroskopi sonrası önlem amaçlı atıldı size de öyleyse . Bnm de dikiş sebebim aynı . Her ne kadar takibimi yapan doktor serklaja gerek yok dese de histeroskopiyi yapan doktor kesinlikle serklaj olman gerek demişti onu dinledim insallah pişman olmam