Bi kaç gündür aşırı stresli günler geçiriyorum ara ara sancım oldu geçti ama bu gün kendimi kötü hissediyorum bacaklarım ağrıyor aşırı akıntım var ter basıyor nefes alamıyorum kasıklarıma ve bel boşluğuma ağrı giriyor çok halsiz ve bitkin hissediyorum 🥺

Karnımda sertlikte var doktoruma yazdım ama kendisi ilgisiz biraz bol su iç dinlen dedi sadece

Busrabens ben stress yasamadim 33+2 ile bende ayniyim canim .. hemde tipkisi .. kalbim falan durduk yere carpinti yapiyo ..hic birsey yapasim yok .. dunyanin isini yapmis gibi yorgunum .. belki de agirlastigimiz icindir.. benim bebiste cok sertlesiyor.. bugun randevum vardi hersey yolundaydi.. sende de oyledir umarim🙏

Busrabens uzan ve ayaklarını havada tut ve kendini sıkma ılık duş da al iyi gelir

JaleTogrul havalar çok sıcak üstüne stres mahvoldum ya allah yardımcımız olsun 🥺 bende yarın gideyim en iyisi bir aydır gitmiyorum zaten kontrole

Shr_ sıcaktan günde üç defa bile duş aldığım oluyor 🥺 sadece bana böyle değildir herhalde değil mi ilk gebeliğim hiç bi bilgiye sahip değilim

Busrabens bende aynı haftadayım ve sıcaklardan bence çok bunaldım sürekli duş alıyorum yine aynı nefes alamıyor gibi oluyorum bazen tam sıcaklara denk geldik ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamamıştım 🥹

Busra5911 yaaa kıyamam gerçekten çok zorlanıyoruz göz açıp kapayana kadar geçsin inşallah kalan günlerimiz 🙏

Busrabens tansiyonunu takip etme imkanın varsa mutlaka takip et , ılık duş çok iyi geliyor eklem bölgelerini buz ile rahatlatabilirsin. Son 5 gündür boğulacak gibi oluyorum tansiyonum hep 14/8 buz ile rahatlıyorum 12/8 i görüyorum oh diyorum. Hem sıcaklar hem doğumun yaklaşması fazla stres artık vücudumuz sinyal veriyor kendine iyi bak diye.

Ben de aynı haftalarda sayılırım canm , tıpkı anlattığın gibiyim ; bebek sanki karnıma sığmıyor gibi nefes nefese yorgun halsiz 😬

Gizemozz benim tansiyonum devamlı düşüyor çok şükür çıkmadı şimdiye kadar eşimle tartıştık bi kaç gündür onun stresi var üstümde hep bi
                  Korku var bişey olur mu acaba diye 🥺 hayırlısıyla bi atlatsaydık şu günleri 🙏

Kbrakrs hemde nasıl bi halsizlik temizliğe girişicem her gün diyorum ki bu gün dinlenip yarın yaparım ama bi türlü elim gitmiyor 😁

Busrabens benimde öyle hep düşüktü 🥺 inşallah sende hiç yükselmez benim doğuma 9 gün kaldı hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza. Eşinle olan tartışmayıda hiç kafana takma ilk başlar bende her şeye stres yapıyordum şimdi aman çokta tın dedikçe o benim huyuma gitmeye başladı 😂 sende öyle yap 😂

Gizemozz senin bitmiş maşallah 🧿😍 normalde takıntılı biriydim zaten hamileliğimden beri daha çok takıntılı olmaya başladım adamı da bunaltıyorum 😅 ama denerim umursamamayı😇