minisinannesiiii Esrakky doğum kilosu inanin önemli degil oğlum 3600 doğdu ama 2 kilo doğan bebekler bile onu geçti kiloda sonradan baya zayıfladı çok haraketli bi bebek şimdi kızım zayıf biraz diyorum sağlıklı olsunda
Esmihan Esrakky oldu canm bende çok üzülüyodum zayıf diye ameliyattan çıktım hemşire 3 800 kilosu diyince şok oldum
Hanife47 Esrakky bana 5 dedi enaz 4 buçuk doğar normal doguramassin dedi kızım bu doğdu 3 kilo 130 gr ve bunu söylediğinde ben hastaneye yatış yapmıştım doğum için 🤭
Pineapplee Esrakky bebis suyun içindeyken tam rakam vermeleri çok saçma zaten 😂 bize doktorumuz her seferinde arada bir rakam veriyor 2 ila 2-300 arasinda diyor mesela.. yanılma payıyla beraber söylüyor o daha doğru olur
angela88 Pineapplee bize de öyle söylüyor ölcümleri yaptiktan sonra ekranda 3500 yaziyor ama siz ona bakmayin 3200-3300 daha dogru olur diyor
Deletedmom_33 Esrakky 37+1 de 3500 üzeri dedi doktorum çünkü Bpd 40-41 haftalık veriyordu net kilo söyleyemiyordu. 37+2 gecesi 3030 doğdu
mira_elifada Esrakky ya bazen dediklerinden eksik cikiyo bazen fazla bnm ilk kızım doğumdan bı gün önce 3500 dediler doğdu 3 kilo degisiyo yani