_aren Deneyimli anneler bugün sabah sancım başladı bebek kanala inmiş geliyormuş nstde sancı çıktı o yüzden yarın sezeryan kararı verdi doktorum öneriler ve dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğim 2800 grammış.
mysweetbabyy _aren 36+6 da 2800 dogdu oglum kuvoze girmedi sadece dogumsaj sonra çok iyi besle zayıf oldukları için hemen sarılık oluyolar beslenmesine cok önem ver
minisinannesiiii _aren bol yürüyüs sezeryandan sonra benim annem yanımdaydı ama hicbi isime yardim etmedi her işimi kendim yaptım ameliyatlı halimle o yüzden cabuk toparladım yatsaydim belki o kadar çabuk toplanamazdim
_aren M_A kanama vs olmadı ama bel ve kasığımda regl ağrısının 2 3 katı ağrı vardı bu ağrı sürekli olan bir ağrıydı ama batma oluyordu alttan. O şekilde gittik.
mommysbrids _aren canim bol sivi tüketimi mumkunse kayisi suyu falan al yanina Gaz cikartmakda yardimcida olur hem Kati baharatli seyleri sakin yeme ilk günlerde Bol bol yürü evet cok canin aciyacak evet ama yürüdükçe iyileşeceksin emin ol
Glsm_Erdgn00 _aren neden sezeryan erken değilmi daha normalde benim bildiğim serum la dururlar sanciyi en azından 37 haftası bitene kadar
Mrv135 _aren Ay gözünüz aydın bebiş nasıl? Siz nasıl hissediyorsunuz? Ben de 36+0 ım yarın kontrolum var geçen hafta kilosu azdı bu hafta kaç cikicak onu çok merak ediyorum.
_aren Mrv135 2450 gram doğdu 2800 demişti önceden. Şimdi yürüyorum ve sıvı tüketiyorum bebeğimin solunumunda ufak bi sıkıntı oldu küveze aldılar. İyi olacağız inşallah 🙏🏼
Mrv135 _aren Yine gayet iyi doğmuş bence. Zaten küçük bebekler daha çabuk kilo alıp toparlıyormuş hep öyle der büyükler. İnşallah biran önce bebisinizi alıp evinize geçersiniz. Çok geçmiş olsun 🙏