Merve201119 sliya30 25 te gittiysen 29 haftadada gidebilirsin sorunun olmazsa 30 dada gidebilirsin ben 26 da gittim 30 da gidicem tekrardan
Annesininportakali53 sliya30 eğer bir riskin yoksa kuzum 30 a kadar ayda bir 30 dan sonra 15 günde bir 35 ten sonra haftada bir gidiliyor
taninmayananne sliya30 banada hamileligim basinda bir risk olmadigi surece 36. Haftaya kadar 4 haftada bur demisti. En son 26 haftalikken gitnistim bunda da 30da gidecegim
Papatya1997 Ben suan 27 yım ben en son bır hafta önce yanı 26 da gıttım . Doktorum ne zaman gelecegımı kendı söylüyor bır ay sonra gel demıstı ya 30 da gıderım yada 31 de Allahtan bır şey olmazsa
Haticeeklyc Ben her ay ayın 18i gibi gidiyorum. Ayda 1 kere 32. Haftadayım. Bir dahakine 19 20 eylül gibi gideceğim.
sliya30 Haticeeklyc bende ilk kızımda öyle gidiyordum bu ikinci de herşey ters gitti hastaneye gitmeye FIRSATIM olmadı pek en son detaylı girdim başka bi yerde oda 22.haftadaydım zaten..
annelikyolundaa Haticeeklyc Haticeeklyc 30. Haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor doktor. Siz ne zamana kadar ayda bir gidiceksiniz?
Haticeeklyc sliya30 Isterseniz en son gittiğiniz haftadan 4 hafta sonra gidin risk almayın bebeğin suyu azalabiliyor ya da enfeksiyon da kanda düşüş olabiliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah☺
Haticeeklyc annelikyolundaa Herhangi bir sıkıntım yok bebeğimin hareketlerini takipteyim. Galiba doktordan doktora değişiyor doktorum 2 haftada bir gel demedi. Arkadaşım da aynı doktorda doğum yaptı 35.haftadan sonra 10 güne bir gel demiş 😊