Tugce0490 Tba_bzkrt28 evet canım ben de 5. Haftamdayım geçen haftalarda sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyordu. Bebek rahime tutunduğu için oluyormuş normal dedi doktor.
Bal33 Tugce0490 bende 5. Haftadayım dün çok hafif kahverengi leke geldi birazda ağrılarım oluyo herkesin dediği gibi ama doktor bana düşük tehlikesi dedi
Melisyusuf Bende 4 haftalık hamileyim bel ağrım kasık ağrısı karın ağrısı bacak ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi
Tugce0490 Duru_su12 evet canım gördüm çok şükür ama düşük tehlikesi olabilir diye progestan ilaca başlattı doktor
Tugce0490 Bal33 evet bende de kan gelmesi devam etti açık kırmızı renge döndü hatta biraz. Doktor bana da düşük tehlikesi olarak görmemiz gerek dedi ve progestan a başlattı hemen
Tba_bzkrt28 Zehross03 benimde şuan çok fena ağrıyor özellikle sağ tarafım adet ağrısı gibi aynı biraz seyriyor sonra yine devam
MadameHappy34 Suan 5.ci haftadayim Bende de kasik agrisi vardi suan o agri bele ve bacaklarima vuruyo 😢😢
MadameHappy34 Tugce0490 merhaba 7 Eylül lekelenme ile acile gittim yeni kese oluşmuş dediler. 20 Eylül de kendi doktorum da randevum var bekliyorum öyle 🤦♀️ İnsaAllah bebeği görür ve kalp atışını duyarım.
Zeynepdemirrr Bende de çok oluyordu kasık ağrılar şuan 14. Haftadayım azalıyor sonradan ama ara ara çok nadir kasık ağrısı oluyor ilk haftalar da ki gibi olmasa da😊