Kew İdrar tahlilimi yorumlayabilir misiniz anneler biraz tedirgin olmuş vaziyetteyim daha kalp atışı duymadım:/ eritrosit referans aralığı 0-3 arası benim değerim 5 çıkmış
Edabykl Kew cokta fazla degilmis benimde dun 8 çıktı eritrosit doktor cok az var dedi enfeksiyon ilaca gerek yok bol su için idrara cikip o enfeksiyonu atarsınız
Pemberuya Kew canm çok çokkk su içmeni öneririm ben enfeksiyon belası yüzünden bir düşük yaptım ödüm kopuyor böyle postlara
Dark Kew tedirgin olmayın bol su için, ilişki olması enfeksiyon geçene kadar. Taharet sonrası iyice kurulayın. Çok ilerlerse ilaç verir zaten doktor. Bende o haftalarda yaşadım
Kew Edabykl kroniklesmis idrar yolu enfeksiyonunu tüm hayatım boyunca yaşadığım için evhamlandim biraz 🙈 size de çok çok geçmiş olsun
Aysenurcetinkaya 29+3 haftalığız yanma ve akıntı var belalım idrar yolu enfeksiyonu ne kadar su içsemde geçmiyor bebeğime gececek korkusu var bu kaçıncıdır hatırlamıyorum :((((
Kew Pemberuya ben hamileligimi de akıntı ve yanma için doktora gitmem vesilesiyle öğrendiğim için daha da tedirgin oluyorum, bol su iç tavsiyesinden sonra elimde şişeyle geziyorum ama ilk gebeliğim çok korkuyorum 😔
Aysenurcetinkaya Dark Havalar çok sıcak bir şekilde nemli kalıyor ondan mı gitmiyor bir türlü anlayamadım kaşıntı cabası korkutmaya başladı 😔😔😔
Dark Aysenurcetinkaya ondan olabilir ama kaşıntı varsa vajinal enfeksiyondur. Muayene gerekiyor ona baktirdiniz mi
Dark Aysenurcetinkaya hamileyseniz ertelemeyin. Gebelikte enfeksiyon ciddi bir konudur. Hemen randevu bakın bence anca bulursunuz zaten