mutlu-annee34 Bugün doktor kontrolümüz vardı açılmam 2 cm olmuş ilerletmek için önerisi olan pazartesi doktorum nöbetçiyken doğum yapsam çok iyi olur 🫠
Mlkysf mutlu-annee34 egzersiz yapıyormusun bende yarın kontrole gidecegim 37 olcam tam bakalım benim minnak ne durumda😊
Benherseydenoncebiranneyim mutlu-annee34 benim 37. Haftaki kontrolümde 4 cm açıklığım vardı. Eve geldim yürüyüş yapmaya devam ettim. Kontrol salıydı, pazar gecesi doğum yaptım. Hastaneye gittiğimde 10 cm açıklığım vardı
mutlu-annee34 momyyg bugünde nöbetçi normalde ne yalan söyleyeyim büyük bir hevesle gittim doğururum diye arabanın arkasındaydı çantamızda ama haftaya kaldı 🤣
mutlu-annee34 Mlkysf benim 5 yaşında bir oğlum daha var sürekli aktifim zaten temizlik yemek ütü durduğum dakika yok diyebilirim 🥲
mutlu-annee34 kucucukminicik-55 o hiç belli olmaz 36 haftalık evine giden bebek de var 40 haftada küveze girende yani gelişimle alakalı
Mlkysf mutlu-annee34 ayy bende öyle hamileliğim hep yürümekle ve çok aktif geçti insaallah faydasını görürüm 3 haftadır da ekstra egzersiz yapıyorum doktorumun tavsiyesi ile çok heyecanliyim belki benimde yaklaşmıştır dogumum 😀
mutlu-annee34 M_A hamurişi hariç herşey yedim açıkçası bu süreçte 32 kilo aldım , inşallah doğurunca eski kiloma dönerim
Derins Kızlar o haftayla alakalı degil gelişimi tamamlamakla alakalı ben bi önceki bebegimi 33 haftada 2100 gram doğurdum kuvözde hiç kalmadı hemen yanıma geldi
Glsm_Erdgn00 mutlu-annee34 bende 37+2 haftalığım benim 2550 Gr kilosu doktor bir hafta geriden geliyor dedi o zaman sezeryan tarifimi 12 Eylül de verdi tam 39 haftalıkta. Benim gibi olan varmı bebek gelişimi geriden gelen
M_A Glsm_Erdgn00 benmde 36 37 haftada olması gerekırken doktor bugün gelişim gerılıgı var dedı özel doktorum da mınyon tıpli demıstı devlet hastanesi de bugün gelısım gerılıgı dedı