Merveebuluttt Kızlar kimler 24 haftada ve benim gibi evde yatmakta riskli🤦🏻♀️ Geçmiyo zaman valla hadi yazın da her. Hafta birimiz hatırlatalım büyüdükçe haftamız sonra aaa o zaman 24 haftalıkmışız diyelim 😂
Melek2121 Merveebuluttt Az önce ben böyle başlıkta bir konu açtım 😂😂vallahi zaman geçmiyor bir an önce kavuşmak istiyorum bebeğime 🤰❤günleri sayıyorum ))
TeoMom Merveebuluttt Bugün 24+0 olduk benim de riskli hamilelik evde yatarak geçiyor işte ara ara kalkıyorum o kadar 😅 benim ilk hamileliğim erken doğum olmasından kaynaklı riskli rahim ağzı yetmezliği şüphem vardı ondan bu hamilelikte uzanıyorum sizin neden riskli 🥰
Der_0 Merveebuluttt bizde 24+3 riskliyiz doktorla birlikte kızımı şu an gelmemesi için çabalıyoruz 😂 umarım sağlıcakla doğar bütün evlatlarımız 🙏🏻
ecemsuuuuu Merveebuluttt evet ya çok sıkıcı zaman hiç geçmiyor bende hep yatıyorum riskli hamileligm daha önce erken doğum yaptm 6 aylık şuan 18 haftaligim serklajliym rahim ağzı yetmzligi var . 😏😏Bazen dayanamıyorum kalkıyorum oraya buraya bakiyorm ne durumda diye sonrada pişman oluyorum ya bişey olursa bebeğime diye ..
Merveebuluttt TeoMom bende 20 haftalık bir kaybım var burdada kısalık farkedince serklaj yapıldı 16. Haftada şükür iyiyiz 🙏
TeoMom Merveebuluttt Benim de 21. Haftada var kaybım ama bunda kısalma olmayınca serklaj yapılmadı 30 üstü çıktı uzunluğum genelde bir tek son gittiğimde 22. Haftada 30 mm ölçtük haftaya 25+1 de gideceğim inşallah çok kısalmamıştır senin serklaj yapıldığında uzunluk kaçtı